Ahooj Mam Takovej Problem Když Nainštaluji Graficke Ovladače AMD
Tak Resetnu PC A Pak Kdiž Mi Všechno Načte Se Jenom Resetne PC
A Takhle Furt Chyba 124 Ale Když Jdu Bez Ovladaču Taj To Jde V Pohode
R9 290x
AMD FX 8320 3.5GHZ
12GB RAM
Win 7 64bit Ultimate

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
samovolne restartovanie pc Win 7 AMD Ovladače
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
-
- Návštěvník
- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: samovolne restartovanie pc Win 7 AMD Ovladače
Zdravím!
Zkuste použít jinou verzi ovladače. Pokud se stav nezmění, vyzkoušejte kartu v jiném PC, může mít nějkou chybu.
Zkuste použít jinou verzi ovladače. Pokud se stav nezmění, vyzkoušejte kartu v jiném PC, může mít nějkou chybu.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.