Dobry vecer!
Pisal som Vam cez vikend a v pondelok ohladne spywaru. Problem sa myslim vyriesil, spyware uz tam nie je, internet funguje tak ako ma, za co Vam velmi dakujem, ale to som Vam uz nemohol napisat, pretoze som nainstaloval aktualizacie windowsu 8 a pocitac pri restartovani zamrzol, prestal reagovat, bezal cele hodiny bez odozvy. Tak som ho vypol natvrdo a po zapnuti sa objavilo po riadne dlhom case prihlasenie, zadal som heslo a potom uz bola len cierna obrazovka.
Je nejaky sposob ako sa vratit k povodnemu systemu bez aktualizacii, co sposobili problem?
Mam v pocitaci aj nejake data, ktore nemam zalohovane, tak by som ho nechcel posielat do servisu.
Dakujem za pomoc a za radu.
(teraz pisem z ineho pocitaca, kedze ten moj je nepouzitelny a mam iny nick, lebo som si nevedel spomenut na heslo k povodnemu kontu benjamin777)

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
cierna obrazovka po nainstalovani aktualizacii windowsu 8
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: cierna obrazovka po nainstalovani aktualizacii windowsu
Zdravím
Máte inst. cd?
Můžete zkusit po restartu mačkat F8 a dostat se do režimu výběru, zkusila bych obnovu systému.
Data se dají vytáhnout přes nějaké live cd

Máte inst. cd?
Můžete zkusit po restartu mačkat F8 a dostat se do režimu výběru, zkusila bych obnovu systému.
Data se dají vytáhnout přes nějaké live cd

Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.

Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
Dakujem za rady.
Mam Windows 8, a tam stlacenie F8 nepomaha, da sa pouzit Shift a F8, ale system sa mi nacitava tak rychlo, ze sa to nestiha.
Ale pouzil som klavesu esc, ktoru som drzal cely cas, od zapnutia pocitaca, moj notebook HP mi okamzite ponukol moznosti rebootovania a potom slo vsetko velmi lahko. Za par minut bol notebook v povodnom stave so zachovanim mojich suborov na disku. Pisem to tu, aby si pomohol pomoct aj niekto dalsi, ak bude mat podobny problem.
Robite skvelu pracu, dakujem za pomoc so spywarom, pretoze teraz mam notebook cisty
Mam Windows 8, a tam stlacenie F8 nepomaha, da sa pouzit Shift a F8, ale system sa mi nacitava tak rychlo, ze sa to nestiha.
Ale pouzil som klavesu esc, ktoru som drzal cely cas, od zapnutia pocitaca, moj notebook HP mi okamzite ponukol moznosti rebootovania a potom slo vsetko velmi lahko. Za par minut bol notebook v povodnom stave so zachovanim mojich suborov na disku. Pisem to tu, aby si pomohol pomoct aj niekto dalsi, ak bude mat podobny problem.
Robite skvelu pracu, dakujem za pomoc so spywarom, pretoze teraz mam notebook cisty

A já děkuji za tip, ntb už to mají zase jinak
. Jsem ráda, že jste to vyřešil 

Este by som chcel upozornit, ze je dobre ist pri obnove systemu vo windows 8 koli naistalovanej aktualizacii na polozku pokrocile nastavenia a odtial obnovit system z bodu obnovenia, ulozeneho v pocitaci. Ja som si tu moznost nevsimol a tak sa mi vymazali programy, ktore som do pocitaca naistaloval. Vlastne je to dobre, pretoze som si tak vycistil pocitac od programov, ktore som pouzil snad len raz, a tych par programov, ktore naozaj pouzivam ako antivirus, office, si ako ucitel nainstalujem zdarma v ramci skolskej licencie, kedze notebook pouzivam pri praci. Ale pre inych by to mohol byt problem, takze upozornujem. Ciernu obrazovku sposobila pravdepodobne odporucana, nie dolezita aktualizacia windowsu suvisiaca s grafikou. Pri opatovnej instalacii som ju vynechal a vsetko je v poriadku.
Win8 ještě potřebují občas trošku vyladit