Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Bluescreen-samovolné restartování PC

V tomto fóru se řeší problematika modré smrti - BSOD

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
frejla77
Návštěvník
Návštěvník

Bluescreen-samovolné restartování PC

#1 Příspěvek od frejla77 »

Zdravím,
mám problém s padáním PC. Počítač je ani ne měsíc starý, poskládal mi ho kamarád z komponent a montáž byla provedena v CZC. Spadl mi třikrát, není to pravidelné, mezi druhým a třetím spadnutím bylo 10 dní. Jinak počítač pracuje v pohodě se mi zdá. První bluescreen nastal když jsem různě zapojoval do usb příslušenství (myš, klávesnice, TP link). Podruhé nastalo restartování během sledování videa v mozille, z toho jsem udělal screen chybové hlášky (soubor 1). Potřetí, dnes, opět v mozille, ale ještě jsem video ani nespustil a naskočila modrá obrazovka a musel sem restartovat počítač. V předchozích případech se počítač rozjel sám, teď bylo nutné ho restartovat. V tomhle případě jsem se již pokusil udělat fotky všech chybových hlášek (soubor 2-6)
Nevím čím by to mohlo být zapřičiněné, jsem laik proto se obracím sem na Vás.
Počítač potřebuji k práci, tak budu rád za každou radu, aby nemusel na reklamaci.

PC sestava:
Intel i3-4150 3,5GHz
MB MSI Z97 PC Mate, s.1150, DDR3, ATX
VGA ATI Sapphire R7 260X OC 2GB DDR5, PCI-E
RAM Kingston 8GB DDR3, 1600 MHz, CL10
SEASONIC SS-350ET, T3,
HDD Seagate Barracuda 7200.14, 3,5" SATA III, 64MB - 1TB

Snad je to všechno. Ve složce Minidump nejsou žádné soubory.
Díky za pomoc
Naposledy upravil(a) frejla77 dne 22 črc 2014 11:56, celkem upraveno 1 x.

frejla77
Návštěvník
Návštěvník

Re: Bluescreen-samovolné restartování PC

#2 Příspěvek od frejla77 »

marin
Návštěvník
Návštěvník

Re: Bluescreen-samovolné restartování PC

#3 Příspěvek od marin »

Ahoj,
tady na foru jsem nový a příliš toho nevím.. ale mám stejný problém, jako ty... (v minidump nic není...) ty jsi si alespoň bluescreen vyfotil...
našel jsem (bez záruky!!!) tohle:

http://answers.microsoft.com/en-us/wind ... c62dbb3d66

jestli jsi počítač skládal ze starších dílů, třeba by to mohlo být ono... (ale raději se poraď se zdejšími zkušenými...

Odpovědět