Dobrý den,
Potřebuji poradit ...
Z ničeho nic, např. když jsem na Internetu, nebo hraji nějakou hru. tak začne v hlavním panelu blikat
nějaká ikona, hra spadne a zase se zapne.
Když se kouknu na ikonu, která blikne asi 1 za 30 s Tak je na ní Nějaký Obrázek nastavení a za ním tiskárna a v tom se mi začne ukazovat : Server je zaneprázdněn ... Nevíte, co s tím ? Moc bych to potřeboval.
PS: Ikona zmizí z ničeho nic, nebo když odstraním nějaký soubor a ukáže se znovu asi po 2 Týdnech ..

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Problém s PC
Moderátor: Moderátoři
- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problém s PC
Zdravím!
1. Nevím, proč dáváte popis problému do sekce, kde se řeší problematika antivirů.
2. Pokud chcete něco řešit, zadejte to do řešení problémů, logy. PC vám zkontrolujeme, azjistíme, zda za problémem není virus. Jinak nejsme herní fórum, tekže v problemaice her neporadíme. Od toho jsou jiná fóra.
Zde zamykám.
1. Nevím, proč dáváte popis problému do sekce, kde se řeší problematika antivirů.
2. Pokud chcete něco řešit, zadejte to do řešení problémů, logy. PC vám zkontrolujeme, azjistíme, zda za problémem není virus. Jinak nejsme herní fórum, tekže v problemaice her neporadíme. Od toho jsou jiná fóra.
Zde zamykám.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.