Avast hlásí hrozbu
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
-
jarda.otta
- Návštěvník

Avast hlásí hrozbu
Dobrý den. Avast po pravidelném skenu nahlásil hrozbu v adresáři Windows v souboru ssndii.exe a to Win32:Malware-gen a chce ho odstranit.Zkusil jsem ho otestovat na http://www.virustotal.com ale tam ho detekoval právě jen ten Avast.Nikdo jiný ne.Tak nevím jestli mám povolit volbu likvidace a zároveň abych něco nepoškodil v systému..Ten soubor tam je od roku 2009 a od té doby mě to nikdy nic nehlásilo a to pravidelně skenuji jak Avastem tak Malwarebytes.Děkuji za radu.Ještě bych doplnil že ten soubor je jak v adresáři Windows, Tak v program files ve složce Samsumg.
Re: Avast hlásí hrozbu
Zdravim
Rekl bych ze to bude zcela jiste falesna detekce a Avast si pri nejblizzsi aktualizaci opravi
Rekl bych ze to bude zcela jiste falesna detekce a Avast si pri nejblizzsi aktualizaci opravi
-
jarda.otta
- Návštěvník

Re: Avast hlásí hrozbu
děkuji vám.

Přispějete na provoz fóra?