Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Modrá smrt
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Modrá smrt
Pockal som si na 2x a prosim vas pomozte 

- Přílohy
-
- Minidump.rar
- Minidump
- (46.25 KiB) Staženo 139 x
- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Modrá smrt
Zdravím!
Problém způsobuje síť. karta. Zkuste přeinstalovat její ovladač.
Problém způsobuje síť. karta. Zkuste přeinstalovat její ovladač.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Navštivte:

Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Dobrý, no takze uz raz mi problém robila a aj tu na forku to bolo par mesiacov dozadu a preinstaloval som ju. (Pravdepodobne som urobil nieco spatne a nepreinstaloval som ju dobre) Skúste mi poradit prosím dakujem.
Základovka MSI Z87 MPOWER MAX (MS-7815) (SOCKET 0)
Preinstalovával som ces origo cd ku materskej a tak nevim zda som preinstaloval iba software volajuci sa KillerNetManager (ale som v tom ze je to aj spolu s driverama)
Základovka MSI Z87 MPOWER MAX (MS-7815) (SOCKET 0)
Preinstalovával som ces origo cd ku materskej a tak nevim zda som preinstaloval iba software volajuci sa KillerNetManager (ale som v tom ze je to aj spolu s driverama)
- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Musíte přeinstalovat pouze ten ovladač. Mělo by být také možné ho stáhnout z webu výrobce. Doplňkový soft neinstalujte, jsou to většinou zbytečnosti.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Navštivte:
Navštivte:

NO mna ale wifi nezaujma to je len doplnok takze ok skusim to ocekuvat
Pokud tě nezajímá, pak ten WiFi adaptér v nastavení BIOSu zakaž a budeš mít klid.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
To si jako myslel ze mi to shadzuje priamo ten wifi adapter ?
Bezprostředně před pádem se tam děje zhruba toto:
Jedno vlákno procesu dota.exe zašle prostřednictvím služby NtDeviceIoControlFile()
požadavek, směrovaný na ovladač e22w7x64.sys. Tady jsem tě mystifikoval, protože se jedná opravdu o
ovladač ethernet adaptéru, jak správně uvedl kolega (dělají se i Killer WiFi adaptéry).
Při reakci na ten požadavek dojde k výpadku paměťové stránky
při IRQL úrovně DPC/DISPATCH, což je zakázaná operace. Proto je zastaven OS a zobrazena BSOD.
Těsně před tím výpadkem paměťové stránky je také v obou případech prováděna rutina ovladače aswSP.sys (Avast).
Takže se jedná:
-buď o chybu v ovladači e22w7x64.sys (ovladač NIC)
-nebo o chybu ve filtru Avastu aswSP.sys
-nebo o vadu NIC
Pokud jsi aktualizoval ovladač NIC a stále to padá, tak pokusně odinstaluj Avast a dočasně ho nahraď MSE.
Jedno vlákno procesu dota.exe zašle prostřednictvím služby NtDeviceIoControlFile()
požadavek, směrovaný na ovladač e22w7x64.sys. Tady jsem tě mystifikoval, protože se jedná opravdu o
ovladač ethernet adaptéru, jak správně uvedl kolega (dělají se i Killer WiFi adaptéry).
Při reakci na ten požadavek dojde k výpadku paměťové stránky
při IRQL úrovně DPC/DISPATCH, což je zakázaná operace. Proto je zastaven OS a zobrazena BSOD.
Těsně před tím výpadkem paměťové stránky je také v obou případech prováděna rutina ovladače aswSP.sys (Avast).
Takže se jedná:
-buď o chybu v ovladači e22w7x64.sys (ovladač NIC)
-nebo o chybu ve filtru Avastu aswSP.sys
-nebo o vadu NIC
Pokud jsi aktualizoval ovladač NIC a stále to padá, tak pokusně odinstaluj Avast a dočasně ho nahraď MSE.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde