Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Eset vs. Avast

Moderátoři: JaRon, james008, Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Odpovědět

Eset s.s. vs. Avast i.s.

ESET Smart Security
6
67%
Avast internet security
3
33%

Celkem hlasů: 9

Zpráva
Autor
S3jp4k
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

Eset vs. Avast

#1 Příspěvek od S3jp4k »

Avast internet security nebo Eset Smart Security ? Co je podle vás lepší ... (detekce hrozeb , firewall ...) S čím jste měli špatné/dobré zkušenosti . Zajímal by mě váš osobní názor ,a hlasování v anketě .
Návod na vytvoření Logu RSIT a co je to ? : >RSIT<
My > Defence :Eset Smart Security ,Malwarebytes (Anti-malware + anti-rootkit), adwcleaner▐ Maintenance : O&O Defrag ,Ccleaner and manual cleaning/doing manual
:boxed: V žádném případě nedoporučuji : aplikace od firmy IObit , utility pro aktualizaci ovladačů ,samovolné "hrabání" v regedit za účelem pročištění registrů

VydraMan
5. stupeň - BAN

Re: Eset vs. Avast

#2 Příspěvek od VydraMan »

Avast! je podle mě nejlepší řešení zdarma - dobrá detekce, sice trochu paranoidní ale BUF vůbec nevadí. Jediné, co by se podle mě dalo vylepšit jsou ty neustálé reklamy - trochu mě vytáčí...

Co se týče placených řešení, mám právě nejlepší zkušenosti s ESS - čistá detekce, kvalitní firewall, nevytěžuje počítač. Akorát ta cena... Pokud má rodina tři počítače a nekupuje v akci, vyjde ji antivirové řešení sakra draho... Ale za kvalitu se platí :P
Naposledy upravil(a) VydraMan dne 16 bře 2014 11:24, celkem upraveno 1 x.
Používám : Ccleaner , Defraggler , Google Chrome , Malwarebytes Anti-Malware a ESET Smart Security 7

Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějaký blbec, který neví, že to nejde a udělá to !!!

Márty84
VIP
VIP

#3 Příspěvek od Márty84 »

VydraMan píše:Je těžké srovnávat řešení zdarma a placené.
:!: Je treba si poradne precist, o cem se pise. Avast Internet Security neni zdarma, je to placeny balik, stejne jako ESS.

Nicmene srovnavat je tezke, hodne zalezi na samotnem uzivateli, co mu vic vyhovuje a jak se na netu chova.
Možnost podpořit naše fórum https://platba.viry.cz/payment/

S3jp4k
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#4 Příspěvek od S3jp4k »

ano , obě dvě možnosti jsou placené :)
Návod na vytvoření Logu RSIT a co je to ? : >RSIT<
My > Defence :Eset Smart Security ,Malwarebytes (Anti-malware + anti-rootkit), adwcleaner▐ Maintenance : O&O Defrag ,Ccleaner and manual cleaning/doing manual
:boxed: V žádném případě nedoporučuji : aplikace od firmy IObit , utility pro aktualizaci ovladačů ,samovolné "hrabání" v regedit za účelem pročištění registrů

VydraMan
5. stupeň - BAN

#5 Příspěvek od VydraMan »

Aha, já mám pořád Avast! zafixovaný jako free produkt :-)

Pokud se budeme bavit o placených, tak určitě ESET - nízké vytížení počítače, kvalitní detekce, rychle se přizpůsobuje novým virům (zatímco spousta lidí s AVG, Avast! aj. byli infikováni skype virem, většině uživatelů ESETu se to vyhnulo :-) ) Avast není špatný ale když už platit, tak za opravdovou kvalitu :-)
Používám : Ccleaner , Defraggler , Google Chrome , Malwarebytes Anti-Malware a ESET Smart Security 7

Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějaký blbec, který neví, že to nejde a udělá to !!!

Pavuk29
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Pavuk29 »

Márty84 píše: ... :!: Je treba si poradne precist, o cem se pise..
Niekto ma neustale problem odpovedat na zadanu otazku - tak si otazku prisposobi odpovedi, vid moj vcerajsi komentar v topicu o command line :D
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:!: PLS NEPISTE MI SZ, NA ICQ A MAILY S OTAZKAMI, PISTE DO FORA :!: :spam:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
V pripadne akutnych problemov s chodom fora, :207: pripadne s inymi uzivatelmi, :whip: kontaktujte ma na ICQ alebo mailom :31: na pavuk29 zavinac forum.viry.cz. Byvam pri pocitaci casto aj ked nie som online na fore.
http://www.icq.com/people/267560078/
:183: hotline: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=116821
:!: pravidla fora: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=5601

Márty84
VIP
VIP

#7 Příspěvek od Márty84 »

VydraMan píše:zatímco spousta lidí s AVG, Avast! aj. byli infikováni skype virem, většině uživatelů ESETu se to vyhnulo
Znam jich spoustu, kterym nepomohl ani Eset. Takze zase neprechvalit :) Ono zalezi i na nastaveni AV. A taky na tom, jestli uzivatel poslechne varovani antiviru, nebo ho ignoruje. Pri stahovani pochybnych veci to byva casto.
Možnost podpořit naše fórum https://platba.viry.cz/payment/

Odpovědět