Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Asistence ke Combofix

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
JKH
Návštěvník
Návštěvník

Asistence ke Combofix

#1 Příspěvek od JKH »

Dobrý den, nedávno jsem si tu nechával kontrolovat log, vše bylo v pohodě, ale i tak jsem udělal kontrolu s MBAM, AVPtool a ESET online - bez nálezu. Furt mám ale pocit, že je PC občas pomalejší nebo že je něco trochu jinak. No přiznám se, že jsem schopnej v případě nějakýho podezření 3x za 10 minut otevřít správce úloh a hledat něco podezřelýho, pak udělat kontrolu s AVPtool. Proto bych prosil o asistenci při kontrole s Combofix, ať se konečně zbavim toho blbýho pocitu. :D

Omlouvám se, že otravuju s takovou blbostí.

sudanec
VIP
VIP
Kontaktovat uživatele:

Re: Asistence ke Combofix

#2 Příspěvek od sudanec »

Zdravim,

Combofix nie je sranda. Ak ho treba pouzit, odporuci vam to radca. A nie vo vsehochuti, ale vo vlakne, kde riesite vas problem.
Obrázek

JKH
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od JKH »

Právě, že nemám žádný problém, jen se chci opravdu ujistit, že mám čisto.

Gladiator91
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Gladiator91 »

Combofix toho sám moc neukáže a jak už bylo výše psáno používá se jenom když ti to někdo poradí ;) pokud sis tu nechal zkontrolovat log a rádce ti řekl, že je v pohodě tak tomu věř a nebo si zaplať IT službu která ti to potvrdí fakturou. Pakliže nejsi zatvrzelej warezák tak si myslím, že si zbytečně paranoidní ;)

sudanec
VIP
VIP
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od sudanec »

JKH, toto je sekcia vsehochut. Mame sekciu preventivky. Ak dobre rozumiem, ze chcete preventivnu kontrolu, tam vasa poziadavka patri a tam mozte radcovi navrhnut aj kontrolu combofixom; on uzna, ci to je vhodne. Tak ju tam, prosim, umiestnite.
Obrázek

JKH
Návštěvník
Návštěvník

#6 Příspěvek od JKH »

To si trochu nerozumíme, psal jsem, že mám preventivku za sebou, ale furt mám špatnej pocit, jestli se tam něco neschovává. Ale jak psal Gladiator, pokud člověk neni warezák a neleze všude, čož já nejsem, všechno v PC mám koupené a používám adblock, takže jsem asi trochu paranoidní. :roll: :D

sudanec
VIP
VIP
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od sudanec »

A.. okay, nebudeme to teda dalej riesit. Nevladzem dalsi krat vysvetlit, ze ziadost o dalsiu preventivnu kontrolu s navrhom na pouzitie combofixu patri inam ako do vsehochuti. Tu to teda zamykam.
Obrázek

Zamčeno