Omlouvám se, že otravuju s takovou blbostí.

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Asistence ke Combofix
Moderátor: Moderátoři
Asistence ke Combofix
Dobrý den, nedávno jsem si tu nechával kontrolovat log, vše bylo v pohodě, ale i tak jsem udělal kontrolu s MBAM, AVPtool a ESET online - bez nálezu. Furt mám ale pocit, že je PC občas pomalejší nebo že je něco trochu jinak. No přiznám se, že jsem schopnej v případě nějakýho podezření 3x za 10 minut otevřít správce úloh a hledat něco podezřelýho, pak udělat kontrolu s AVPtool. Proto bych prosil o asistenci při kontrole s Combofix, ať se konečně zbavim toho blbýho pocitu. 
- sudanec
- VIP

- Kontaktovat uživatele:
Re: Asistence ke Combofix
Zdravim,
Combofix nie je sranda. Ak ho treba pouzit, odporuci vam to radca. A nie vo vsehochuti, ale vo vlakne, kde riesite vas problem.
Combofix nie je sranda. Ak ho treba pouzit, odporuci vam to radca. A nie vo vsehochuti, ale vo vlakne, kde riesite vas problem.
Právě, že nemám žádný problém, jen se chci opravdu ujistit, že mám čisto.
- Gladiator91
- Vzorný návštěvník

- Kontaktovat uživatele:
Combofix toho sám moc neukáže a jak už bylo výše psáno používá se jenom když ti to někdo poradí
pokud sis tu nechal zkontrolovat log a rádce ti řekl, že je v pohodě tak tomu věř a nebo si zaplať IT službu která ti to potvrdí fakturou. Pakliže nejsi zatvrzelej warezák tak si myslím, že si zbytečně paranoidní 
- sudanec
- VIP

- Kontaktovat uživatele:
JKH, toto je sekcia vsehochut. Mame sekciu preventivky. Ak dobre rozumiem, ze chcete preventivnu kontrolu, tam vasa poziadavka patri a tam mozte radcovi navrhnut aj kontrolu combofixom; on uzna, ci to je vhodne. Tak ju tam, prosim, umiestnite.
To si trochu nerozumíme, psal jsem, že mám preventivku za sebou, ale furt mám špatnej pocit, jestli se tam něco neschovává. Ale jak psal Gladiator, pokud člověk neni warezák a neleze všude, čož já nejsem, všechno v PC mám koupené a používám adblock, takže jsem asi trochu paranoidní.

- sudanec
- VIP

- Kontaktovat uživatele:
A.. okay, nebudeme to teda dalej riesit. Nevladzem dalsi krat vysvetlit, ze ziadost o dalsiu preventivnu kontrolu s navrhom na pouzitie combofixu patri inam ako do vsehochuti. Tu to teda zamykam.

Přispějete na provoz fóra?