Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Reštart, pípanie

Moderátoři: Rudy, Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Johny!
Návštěvník
Návštěvník

Reštart, pípanie

#1 Příspěvek od Johny! »

Dobrý deň,
mám problém zo stolným počítačom pri zapnutí sa 3 krát ozve krátke pípnutie ide asi 13 sekúnd a potom sa automaticky vypne asi na 5 sekúnd a zase zapne. Neviem presne ale na google som sa dozvedel že tie tri pípnutia môžu znamenať: 3 pípnutí - Chyba základní paměti RAM o kapacitě 64KB. Neviem mám skúsiť kúpiť nový RAM ? Čo to reštartovanie už viac krát som sa stretol s tým že reštartovanie môže znamenať zlú základnú dosku. :?: RAM som skúšal aj prehadzovať do iných slotov. Pred týždňom som menil procesor čiže aj zdroj (bol nedostatočný) Počítač potrebujem súrne opraviť mám tam veci do školy. :( (Počítač doteraz išiel bez problémov aj po vymenení zdroja a procesora)
Zostava :
Chladič: Cooler Master hyper 103
DVD-ROM: Samsung sh-s203b
Procesor: Intel core2duo E8400
Grafika: nvidia geforce 9800 gtx 512mb
Zdroj: Fortron AX400-PNF 400W
RAM: APACER AM1 2GB DDR2 SDRAM PC2 6400
HDD: Seagate Brracuda 7200.12
Doska: MSI P45-Neo3-FR
Za odpoveď vopred ďakujem. :)
Učím sa !! Žiadne hlúpe odpovede.
Ďakujem

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Reštart, pípanie

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Univerzální odpověď neexistuje. Najděte si přes Google manuál k desce MSI P45-Neo3-FR a v něm se to dočtete. U každého výrobce jsou jiné kódy.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Johny!
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od Johny! »

No tak dočítal som sa že to bude asi tým RAMOM kúpim nový a napíšem či to pomohlo. :?:
Učím sa !! Žiadne hlúpe odpovede.
Ďakujem

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Já bych to raději otestoval: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=53&t=106788 .
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Odpovědět