Ahoj
Potreboval bych uplne vycistit pc,uz je strasne zasekanej a zaplnenej ruznyma kravinama a programa co ani nevim na co uz slouzej.
Prvni vec co me napadla je reinstalace windowsu ale problem je ze sem nekam zasantrocil cd a nemuzu ho najit.
Neslo by to udelat nejak jinak jak se zbavit vsech souboru nebo neslo by to preinstalovat bez cd?
Vubec nevim jak na to prosim o pomoc.Dekuju
Zdravím!
Na reinstal systému musíte mít buď orig. instalační médium (CD/DVD), Nebo musí být instalačka nakopírovaná ve zvl. oddílu disku, který je přístupný přes některou klávesu při startu PC. Jinak systém nelze přeinstalovat.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Odinstalovat všechny aplikace a ostaní data (dokumenty, fotky, videa apod) buď smazat, nebo někam přesunout. Pokud ale máte legální oper. systém, měl byste mít v nějaké podobě instal. médium.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.