Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
BSOD při spouštění Win7
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
BSOD při spouštění Win7
Ahoj
Mám problém se spuštěním Win 7 Home Premium,nejspíš 32bit.
Zapnu ntb a napíše to:"spouštění systému windows" a hnedka na to BSOD(http://gyazo.com/7a46036afb54e3c71e540cabeb0b3255).
NTB jsem scanoval několikrát pomocí AVG boot disku a žádné viry to nenašlo.
Nevím si vůbec rady.
Díky za odpověď.
Mám problém se spuštěním Win 7 Home Premium,nejspíš 32bit.
Zapnu ntb a napíše to:"spouštění systému windows" a hnedka na to BSOD(http://gyazo.com/7a46036afb54e3c71e540cabeb0b3255).
NTB jsem scanoval několikrát pomocí AVG boot disku a žádné viry to nenašlo.
Nevím si vůbec rady.
Díky za odpověď.
- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: BSOD při spouštění Win7
Zdravím!
Lze nastartovat alespoň do nouz. režimu?
Lze nastartovat alespoň do nouz. režimu?
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Do nouzáku se nedostanu. Jediný kam se dostanu je Oprava systému..
Mrkni se v nastavení BIOSu, jak je nastaven SATA řadič. (AHCI nebo IDE mód)
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
SATA řadič je nastaven na AHCI.
Zkus ho přepnout na IDE.
Bez rozdílu..
Co tomu předcházelo? Samo se to určitě nestalo.
Jedná se o nepřístupný spouštěcí disk. Systém se k němu nemůže prostřednictvím diskových ovladačů dostat.
Jedná se o nepřístupný spouštěcí disk. Systém se k němu nemůže prostřednictvím diskových ovladačů dostat.
Kamarád mi donesl tento notebook s "virem policie čr". Podle návodu který jsem si dohledal na internetu jsem se to snažil pomocí AVG Boot CD odstranit a nejspíše i úspěšně. Od té doby mi to "hází" tento BSOD.
Šetři chválou kamaráde, opak je pravdou.nejspíše i úspěšně
Musel jsi odstranit jeden z ovladačů, které systému slouží k přístupu k disku, některý záznam v registru
nebo některý ovladač filtru disku, souborového systému a pod. Je toho poměrně dost, čím se můžeš dopracovat k této chybě.
Máš nějaký log od toho AVG? Jestli ne, tak jsi v řiti.
Zkus automatickou opravu spouštění z instalačního média nebo spustit sfc /scannow z příkazového řádku nástrojů pro opravu počítače (také z instalačního média).
Pokud by bylo jen něco odstraněno z registru, pomohlo by i obnovení systému z některého bodu obnovy.
tak jsem nejspíš v řiti..
Automatická oprava nepomohla a sfc /scannow ani spustit nejde.
Takže se nejspíše budu muset uchýlit k poslední možnosti a to záloha dat a reinstall.
Automatická oprava nepomohla a sfc /scannow ani spustit nejde.
Takže se nejspíše budu muset uchýlit k poslední možnosti a to záloha dat a reinstall.
Pravděpodobně ano.
Udělej ještě jednu věc. V nějakém LiveCD (např. Hirens Boot CD, ale lze použít i příkazový řádek z install. disku) mi stáhni soubor
Windows\System32\Config\system, zaZIPuj ho a upni mi ho.
Pak ho nahraď souborem Windows\System32\Config\RegBack\system
a zkus spustit počítač. Já se zatím mrknu po případných filtrech.
Udělej ještě jednu věc. V nějakém LiveCD (např. Hirens Boot CD, ale lze použít i příkazový řádek z install. disku) mi stáhni soubor
Windows\System32\Config\system, zaZIPuj ho a upni mi ho.
Pak ho nahraď souborem Windows\System32\Config\RegBack\system
a zkus spustit počítač. Já se zatím mrknu po případných filtrech.
Už jsem udělal to co jsem psal výš.
Zazálohoval jsem co bylo třeba a využil jsem TOSHIBA navrácení do stavu po Instalaci Windows a vše šlape jak má.
Děkuji za rady.
Můžete Lock.
Zazálohoval jsem co bylo třeba a využil jsem TOSHIBA navrácení do stavu po Instalaci Windows a vše šlape jak má.
Děkuji za rady.
Můžete Lock.
OK