Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Pomaly desktop PC - windows 7

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zamčeno
Zpráva
Autor
speedees
Návštěvník
Návštěvník

Pomaly desktop PC - windows 7

#1 Příspěvek od speedees »

Par dni zpatky se mi nehorazne spomalil desktop PC s windows 7.
V patek jsem taky zaznamenal hlasku na plose ze "this is not a genuine copy of Windows 7", jedna se ale o pracovni pocitac a tak si myslim ze licence maji v poradku a nejedna se tak o nelegalni kopii windows.
Takze se pravdepodobne bude jednat o nejaky malware.

Jaky postup byste v tomto pripade doporucovali?
Myslim ze v nouzovem rezimu spustit neco pujde. Ale nevim jak zacit, diky.

speedees
Návštěvník
Návštěvník

Re: Pomaly desktop PC - windows 7

#2 Příspěvek od speedees »

To jsem zapomnel doplnit:
V normalnim rezimu nejde temer nic spustit jak je to spomalene, takze bych nejdriv asi zkusil neco v nouzovem rezimu.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Toto nebývá vir, ale bohužel pravda. Poptejte se majitele jak to má s legalitou Windows. Protože toto fórum nepodporuje softwarové pirátství, nebudeme do té doby nic řešit.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

speedees
Návštěvník
Návštěvník

#4 Příspěvek od speedees »

Tak jsem se poptal. Jak jsem napsal, jedna se o firmeni PC. Na pc case je nalepka s Product Key potvrzujici legalni software. Nevim jak jinak to dokazat.
Hlaska se objevila pouze jednou a od te doby se nezobrazuje, spomaleni vsak zustava.

speedees
Návštěvník
Návštěvník

#5 Příspěvek od speedees »

Podarilo se mi spustit CCleaner v nouzovem rezimu z USB flash disku a zabralo to. PC je zpet v kondici.

Diky i tak za rychlou reakci.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Rudy »

Nemáte zač!
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Zamčeno