Zdravím, koupil jsem Acer Aspire S7-391, Intel Core i7, SSD 128GB, atd. Byl dovezen ze zahraničí.
Jakým způsobem mám přeinstalovat win8 na českou verzi? Údajně to nefunguje klasicky přes BIOS, protože používá "UEFI"...???
Děkuji za pomoc, Franta.

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
reinstal win 8
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: reinstal win 8
Zdravím, stáhnout jazykový balíček ze stránek Microsoftu a mountnout přes lpksetup 

Re: reinstal win 8
Už jsem to zkoušel, Microsoft hlásí, že jazykový balíček ja k dispozici, ale systém nezahájí stahování (instalaci).