Dobrý den,
při aktualizaci Skype mi padá počítač (objeví se modrá obrazovka)
Podpis problému:
Název události problému: BlueScreen
Verze operačního systému: 6.1.7601.2.1.0.768.3
ID národního prostředí: 1029
Další informace o problému:
BCCode: 100000ea
BCP1: FFFFFA80087CF060
BCP2: 0000000000000000
BCP3: 0000000000000000
BCP4: 0000000000000000
OS Version: 6_1_7601
Service Pack: 1_0
Product: 768_1
Soubory, které popisují problém:
C:\Windows\Minidump\112013-22183-01.dmp
C:\Users\Petr\AppData\Local\Temp\WER-86252-0.sysdata.xml
...
V poslední době jsem měl s počítačem několik problémů, včetně nalezení viru. Přikládám adresář minidump (omlouvám se, že je to zazipováno, jsem počítačový analfabet a měl jsem problémy už s pouhým udělením oprávnění)
Děkuji mnohokrát za případnou pomoc.

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
bluescreen
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
bluescreen
- Přílohy
-
- minidump.zip
- (146.39 KiB) Staženo 110 x
Re: bluescreen
ahoj,
skus preinstalovat ovladac graf.karty + DirectX
skus preinstalovat ovladac graf.karty + DirectX
FRST |ADWCleaner |MBAM |CCleaner |AVPTool
V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum https://platba.viry.cz/payment/
V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum https://platba.viry.cz/payment/
Ahoj,
tak jsem zkusil odinstalovat starý ovladač, následně se mi automaticky nainstaloval nový, ale po spuštění skype opět bluescreen. Pak jsem stáhl catalyst center (moje grafárna je ATI Radeon HD 4650 series) a od té doby zatím žádný pád počítače. Direct X ani nevím, jak přeinstalovat (mám win7), ale zatím to snad není ani potřeba.
Díky
tak jsem zkusil odinstalovat starý ovladač, následně se mi automaticky nainstaloval nový, ale po spuštění skype opět bluescreen. Pak jsem stáhl catalyst center (moje grafárna je ATI Radeon HD 4650 series) a od té doby zatím žádný pád počítače. Direct X ani nevím, jak přeinstalovat (mám win7), ale zatím to snad není ani potřeba.
Díky
Nainstaluj tam tento ovladač. Pokud to bude padat i s ním, je to vada grafického adaptéru.
Při volání grafické služby NtGdiDdDDICreateContext(), dochází k zavěšení vlákna v rutině grafického ovladače.
Verze grafického ovladače, zavedeného v době pádu, je poměrně stará (r.2009)
Při volání grafické služby NtGdiDdDDICreateContext(), dochází k zavěšení vlákna v rutině grafického ovladače.
Verze grafického ovladače, zavedeného v době pádu, je poměrně stará (r.2009)
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde