Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Pripojjiť notebook k Tv

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
mapo44
Návštěvník
Návštěvník

Pripojjiť notebook k Tv

#1 Příspěvek od mapo44 »

pc-fullhdtv.gif
pc-fullhdtv.gif (14.49 KiB) Zobrazeno 930 x
Dobrý deň!
Keď pripojím notebook cez VGA tak zvuk bude asi iba v notebooku alebo sa mýlim?
Dá sa prenášať obraz a zvuk na notebooku do Tv Samsung UE40D 6500 aj cez wifi? Nijako sa mi to nedarí aj keď je tv v sieti.
Ďakujem.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Pripojjiť notebook k Tv

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
mapo44 píše:Keď pripojím notebook cez VGA tak zvuk bude asi iba v notebooku alebo sa mýlim?
Nemýlíte. Toto připjení lze samozřejmě použít, ale pokud byste to chtěl i se zvukem z TV, musíte propojit audiovýstup NB s audiovstupem TV zvláštním kabelem. Ne všechna zařízení to ale umožňují.
mapo44 píše:Dá sa prenášať obraz a zvuk na notebooku do Tv Samsung UE40D 6500 aj cez wifi? Nijako sa mi to nedarí aj keď je tv v sieti.
O tomhle se dočtete něco zde: http://forum.zive.cz/viewtopic.php?f=920&t=1057440 .
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

mapo44
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od mapo44 »

Už som si to odskúšal prepojením káblami, ale asi najlepšie to bude cez HDMI.

Ďakujem.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Přes HDMI zcela určitě. Měl by stačit 1 kabel.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Odpovědět