Asi přes rok jsem měl PC kde odešla základovka, teď mi odešel notebook a tak jsem dal Pc opravit, řekli mi že odešla i grafika a jedna ramka není kompatibilní nebo s ní taky něco je, tak mi tam nechali jen jednu 2GB. Ale plánuju začátkem týdne koupit opět 4GB. Každopádně PC po návratu háže bsod, jsem už docela zoufalý z 64bit jsem přešel na 32bitový a zdá se to o malinko lepší ale stejně.. nejprvej sem si myslel že je to directy - první dump, tak jsem je nainstaloval a pak jsem PC nechal běžet přes víkend a fičel, tak jsem se radoval, ale teď zase BSOD.
http://leteckaposta.cz/205042283
předem všem děkuju, protože si připadám poslední dobou jako prokletý, všechno jde do háje

edit: napsal jsem to trochu zmateně- vyměnili základovku a pak si uvědomili že odešla asi i grafika a paměti nespolupracují, proto mi druhou vrátili odpojenou a grafiku dali novou.. bojím se že teda nějak poškodili CPU při výměně- trochu se modlím aby za to mohla ta RAMka když jdu začátkem týdne kupovat 4GB DDR3, místo 2GB DDR2 co mi tam zbyla.. (je to nějaká univerzální deska).