Zdravim,
2 měsíce zpět jsem si postavil nový počítač, nainstaloval win 7 (příznám se že ne origo), klasicky nainstaloval ovladače na všechno, stáhnul chrome a prostě
většinou hned po zapnutí, jak tam hodim nějakou záložku PC zamrzne.... po 2-3 sekundách se vypne hudba a nic nefuguje....prohlížeč jde stáhnout na lištu ale to je vše.... Po zhruba 30-40 sekundách se zase vše rozjede.... Několikrát jsem win přeinstalovával... i jiné verze a furt to dělá to stejný...zkoušel jsem i jiné prohlížeče. Už fakt nevim, čím to může být. Nějakej nápad? moc dík...

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Zamrzne prohlížeč...
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
- cernohous13
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zamrzne prohlížeč...
Taky zdravím, ale tady ti zřejmě nikdo nepomůže.
Máme tu jako renomované fórum určitá pravidla

Máme tu jako renomované fórum určitá pravidla
Pomáhat NELZE
2) Pokud stroj uživatele prokazatelně obsahuje nelegální hostitelský čí ochranný software
(operační systém, antivir, firewall, atd.), je nutné navést uživatele k nápravě, např. skrze neplacený software,
a začít řešit, až v době kdy je PC "v pořádku". V případě že uživatel nechce na pravidla přistoupit,
je nutné jej vyzvat ať fórum opustí, a vrátí se až je splní.
Doporučení:
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím
-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <

-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <
ou....tak dík no.
- cernohous13
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
sorry 

Doporučení:
> Podpora fóra <

> Podpora fóra <