Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Dotaz na prohlížeč

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Miroslav Hubata
Návštěvník
Návštěvník

Dotaz na prohlížeč

#1 Příspěvek od Miroslav Hubata »

Zdravím,
mám nejapnej dotaz. Zjistil jsem, že na tatíkovým kompu, pokud jsem např. na stránkách seznamu, ale i jinde, to je jedno... a kliknu vedle jakýhokoliv textu (linku) nebo prostě někam kousek vedle, automaticky se mi za posledním znakem toho textu rozbliká kurzor... když si např. čtu něčí blog na idnesu, tak tam do toho textu ťuknu taky a normálně tam bliká, no jako kdybych byl v nějakým texťáku... (samozřejmě nejde nic vepsat, to je jasný). U mýho kompu se to ale nestává. Tam, i kdybych se na hlavu stavěl, tak prostě ten kurzor "nedostanu", a to tam můžu klikat jak chci :-)
Omlouvám se za přiblblej dotaz - ale je to jedno nebo ne. Jiný problémy na tom nepozoruju.
Dík.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Dotaz na prohlížeč

#2 Příspěvek od Rudy »

Také zdravím!
Nikdy jsem tohle nesledoval, ale podle mého názoru to není nic proti ničemu. Rozhodně to není virový problém.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Miroslav Hubata
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od Miroslav Hubata »

Díky za info!
Zkoušel jsem to projet, žádný viry to nenašlo, takže v tomhle směru dobrý. Pak mě taky napadlo, jestli to nemůže bejt verzí prohlížeče, ale to asi ne. Na obou je Mozilla, tak leda, že by to bylo novější verzí, ale to se mi nezdá. A jak říkám, žádný trable nepozoruju, všechno jede, takže to byl jen takovej dotaz, když jsem na to náhodou kápnul. Každopádně dík. :)

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Prohlížeče se chovají každý jinak. Např. u FF, když ťuknete na šipku dolů, kurzor poskočí na konec řádku a naopak na šipku nahoru, na začátek. IE toto nedělá. Nemáte zač! :)
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Odpovědět