Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Google Chrome
Moderátor: Moderátoři
Google Chrome
Ahojte. Mám taký problém. Už dlhé roky používam Google Chrome ako klientský program vo svojom PC a zatiaľ som nemal žiadne problémy. A však našiel som jednu vec, ktorá mi extra vadí. Neviem, či je to vírus alebo len problém Google Chrome. Pri zapnutí prehliadača Google Chrome, len keď zapnem a nič nerobím, tak využitie procesora je okolo 3%-4%. To je v poriadku si myslím. Ale keď zapnem istú nemenovanú stránku (nechcem robiť reklamu, pri vyžiadaní ju poviem), tak mi vyskočí využitie procesora na 30-40%, čo je neskutočne veľa podľa mňa. Ale keď zapnem tú istú stránku vo Firefoxe, tak mám nejakých 5% využitie procesora. (Pred tým však mi ponúka Firefox, že či chcem využiť nejakú hardwarovú akceleráciu, ak ju zvolím, tak mám tak nízke využitie procesora a už ide v pohode tá stránka) Čím to je? Keď v Chrome zapnem hocjakú inú stránku, tiež ide v pohode. Iba pri tej stránke, čo nechcem robiť reklamu. Neviete mi prosím vás pomôcť? Ďakujem veľmi pekne. 

-
- Přítel fóra
- Kontaktovat uživatele:
Re: Google Chrome
Zdravím,
když ve Firefoxu tu hardwarovou akceleraci nepovolíte, využití procesoru je stále nízké, nebo se stane srovnatelnějším s Chrome? Řekl bych, že na té stránce jsou nějaké reklamy (ve formě videí), jejichž zobrzaování vyžěžuje procesor, zvláště u Chromu, který (teď ale je to moje spekulace) na tom nemusí být s podporou hardwarové akcelerace tak dobře jako Firefox.
když ve Firefoxu tu hardwarovou akceleraci nepovolíte, využití procesoru je stále nízké, nebo se stane srovnatelnějším s Chrome? Řekl bych, že na té stránce jsou nějaké reklamy (ve formě videí), jejichž zobrzaování vyžěžuje procesor, zvláště u Chromu, který (teď ale je to moje spekulace) na tom nemusí být s podporou hardwarové akcelerace tak dobře jako Firefox.
GitHub (https://github.com/MartinDrab)