Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

neznama porucha

Moderátoři: Rudy, Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
ShUr1k3n
Návštěvník
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

neznama porucha

#1 Příspěvek od ShUr1k3n »

Dobry den,
prosim o vasu pomoc ohladom notebooku (Lenovo Thinkpad 28476NG) bol na neho vyliaty dzus neskor ho susili a boh vie co este skusali ho zapnut a nakoniec skoncil u mna.
notebook nesiel spustit tak som ho rozobral a po odstraneni klavsnice (na ktorej je asi este skrat...klavesnicu vycistim neskor) zasvieti kontrolka pri spusteni nb roztoci sa ventilator ktory sa po chvili prestane tocit kontrolka stale svieti a obraz nenabieha vobec. Nechal som na doske len cpu ramky a ostatok som demontoval .
Neviete niekto co s tym ? :)

sossak
Návštěvník
Návštěvník

Re: neznama porucha

#2 Příspěvek od sossak »

těžko říct čím to může být... pokud ten džus byl hustej nebo hůř s dužinou tak ještě důkladně prohlídnout... zkuste připojit externí monitor jestli půjde tak je zkrat v obrazovce ntb, pokud nepůjde je něco s deskou (jestli se nepletu má tento model integrovane gr. jádro v chipsetu

ShUr1k3n
Návštěvník
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od ShUr1k3n »

externí monitor som skusal ani tam sa nic nezobrazi... myslim ze to bol obycajny dzus ziaden 100 % ;) nb som dôkladne precistil 2x ale neviem cim ho cistili kym sa dostal kumne takze...

sossak
Návštěvník
Návštěvník

#4 Příspěvek od sossak »

to je pak blbý... ten notebook má grafické jádro v desce žejo?

ShUr1k3n
Návštěvník
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od ShUr1k3n »

samozrejme...

sossak
Návštěvník
Návštěvník

#6 Příspěvek od sossak »

takže asi to bude deska ale přesně těžko říct... zkusim se poptat a ozvu se zejtra (známej má svůj obchod s PC a jednoho známého mam v alfa comps)

ShUr1k3n
Návštěvník
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od ShUr1k3n »

vdaka "sossak",
vymena grafiky by bola asi najmenej len ci to nemôze byt niecim inym, napriklad mi pride divne ze sa ten ventilator prestane tocit...
mate niekto este nejaky napad ? beriem aj sialene napady :D

sossak
Návštěvník
Návštěvník

#8 Příspěvek od sossak »

tak jsem se poptal a prý zřejmě gr jádro nebo celá deska je v hájí... oprava asi bude takova že novou desku , nevím jestli jde vyměnit jen to gr jádro ale to asi těžko

ShUr1k3n
Návštěvník
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od ShUr1k3n »

ide to vymenit videl som znameho ako to robil no nechcem kupovat zbytocne novu grafiku ked ani neviem ci je chyba prave v tom :(
vdaka za ochotu ;)

sossak
Návštěvník
Návštěvník

#10 Příspěvek od sossak »

jo v pohodě aspon nejak sem pomohl

Odpovědět