Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
mám jen dotaz, dnes jsem seděl u pc (jako običejně ) a na skype se mi objevilo že se přihlásila dcera což mi bylo divné když byla ještě ve škole. Napsal jsem ji tedy kde se přihlásila no bez odpovědi. Šel jsem objedvat a manželka za mnou přišla s tím že má dcera v pokoji zaplý počítač což mi tedy došlo že to přihlášení bylo odtamtud. A otázka zní je li možné aby se pc zaplo jen tak samo od sebe??
Děkuji Vám za odpověď
Naposledy upravil(a) vyosek dne 07 říj 2013 09:46, celkem upraveno 1 x.
Důvod:Tema oddeleno od puvodniho, do cizich threadu se nevstupuje!
Zdravím!
PC, pokud je připojeno k modemu (internetu) se opravdu může samo zapnout, má-li v biosu nasteveno Wake on LAN na >Enabled<. Občas se to stane. Pokud tuto poloýku nastavíte na >Disabled<, mělo by být po problému.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.