Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Rudy

Patříte mezi Vzorné návštěvníky? Pak je tato sekce pro vás.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
PredyP
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

Rudy

#1 Příspěvek od PredyP »

Dobrý večer,
mám jen dotaz, dnes jsem seděl u pc (jako običejně :D ) a na skype se mi objevilo že se přihlásila dcera což mi bylo divné když byla ještě ve škole. Napsal jsem ji tedy kde se přihlásila no bez odpovědi. Šel jsem objedvat a manželka za mnou přišla s tím že má dcera v pokoji zaplý počítač což mi tedy došlo že to přihlášení bylo odtamtud. A otázka zní je li možné aby se pc zaplo jen tak samo od sebe??
Děkuji Vám za odpověď

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Rudy

#2 Příspěvek od Rudy »

PredyP píše:Dobrý večer,
mám jen dotaz, dnes jsem seděl u pc (jako običejně :D ) a na skype se mi objevilo že se přihlásila dcera což mi bylo divné když byla ještě ve škole. Napsal jsem ji tedy kde se přihlásila no bez odpovědi. Šel jsem objedvat a manželka za mnou přišla s tím že má dcera v pokoji zaplý počítač což mi tedy došlo že to přihlášení bylo odtamtud. A otázka zní je li možné aby se pc zaplo jen tak samo od sebe??
Děkuji Vám za odpověď
Možné to je. Pokud je PC zároveň připojen také k internetu a v biosu je nastaveno Wake on LAN na >Enabled<, může ze sítě nasát příkaz k zapnutí a PC se zapne. Obvykle se ale jadná o nahodilý úkaz. Pokud se tato položka nastaví na >Disabled<, nemělo by samovolné spuštění nastat.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

PredyP
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#3 Příspěvek od PredyP »

Děkuji za vysvětlení. :closed:

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Rádo se stalo! :)
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Odpovědět