Notebook....DVD mechanika

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz

Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Zamčeno
Zpráva
Autor
miratan
Návštěvník
Návštěvník

Notebook....DVD mechanika

#1 Příspěvek od miratan »

zdravim
Obracim se na Vas zase,aby ste mi pomohli kouknot na nej,pripadne co smazat,co je zbytecne atd.Noo a mimo jine mam problem s DVD mechanikou,nenacte ani to co nacetlo,tedy v ona se snazi nacist,rozrocit,ale moc se ji to nedari,zustane jakoby viset bez prace,ale chova se jako cd rom.....poradte mi postupne co s tim mam delat.Nenacte ani originalni DVD,ani se automaticky nespusti,jak to byvalo zvykem.Koncit...(asi)nekonci,ale potrebuji s tim pomoci.Diky predem.

Rudy pise:
Zdravím!
CD disky načte?
--------------------------------------------------------------------------------

Moje odpoved:
CD nacita sice pomalu,moc se mechanika neroztoci,ani original DVD nechce,napalovane CD sotva nacte,dosti pomalu ale nacte a i zobrazi menu,zkousel jsem jen dve,prehra.....jaky je tedy problem???Ze by v ovladacich,poradte,jak to dat do poradku.Jo a
Dekuji

vyosek
VIP
VIP
Místo/Bydliště: Šalingrad - Brno

Re: Notebook....DVD mechanika

#2 Příspěvek od vyosek »

Zdravim :)

Budte tak mlaskav a pockejte si na odpoved ve svem puvodnim tematu a nezakladejte dalsi! Vsichni jsou tu zdarma a ve svem volnem case, pokud se vam nechce cekat, tak si zaplatte technika ci servis a budete to mit hned...

:closed:
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

cernohous13
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Místo/Bydliště: Jablonec nad Nisou
Kontaktovat uživatele:

Re: Notebook....DVD mechanika

#3 Příspěvek od cernohous13 »

Doporučení:
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím Obrázek

-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <

Zamčeno