Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Pocitac se zapne ale monitor ne

Moderátoři: Rudy, Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
tabovnik
Návštěvník
Návštěvník

Pocitac se zapne ale monitor ne

#1 Příspěvek od tabovnik »

Ahoj... asi pred 1 dnem jsem vymenil zdroj... hral jsem na tom asi den.... a pak z niceho nic se vypla obrazovka, tak to vypnul ze zadu a nechal jsem to asi 20min. Pak jsem to zkusil a normalne to fungovalo na plose jsem to mohl mit klidne cely den ale kdyz jsem zapnul hru nebo internet hned obrazovka prestala fungovat... a toto jsem udelal asi 3 pak me to prestalo bavit a az dneska jsem to zkusil uz obrazovka nenaskocila.... dekuji vam za kazdou pomoc :-) myslim ze to je grafickou kartou ale nejsem si jisty PS - nekoukej te na pravopisne hrubky

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Pocitac se zapne ale monitor ne

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Pokud je monitor v pořádku, pak je velmi pravděpodobné, že problém má buď grafika, nebo kabel og GK do monitoru.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

tabovnik
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od tabovnik »

No taky myslim ze grafika ale nejsem si jisty jak to dokazat :-) ... nemely byste nejakej typ?

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Vyzkoušet ji v jiném PC.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Odpovědět