Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
pro vyosek
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
- jaruneczka
- Vzorný návštěvník
pro vyosek
Zdravím, nedaří se mi nabízena aktualisace Acer crystal eye webcam, po stáhnutí nové verse a následné instalace, se dostanu do bodu souhlasím s podmínkami a pak se mi dole otevře nesčetně oken, a chce to pořád instalci...stará nejde ani odinstalovat, prosím o radu, díky, prima den 

Re: pro vyosek
Ahoj,
toto je docela orisek, tam bude nejaka kolize nebo problemek, kterym si nejsem jist...
Asi bych zkusil kontaktovat technickou podporu Aceru, oni tomu urcite rozumeji vice nez ja
toto je docela orisek, tam bude nejaka kolize nebo problemek, kterym si nejsem jist...
Asi bych zkusil kontaktovat technickou podporu Aceru, oni tomu urcite rozumeji vice nez ja

- jaruneczka
- Vzorný návštěvník
Díky , zkusím , prima den 

Neni zac, pak napis jak jsi dopadla 

- jaruneczka
- Vzorný návštěvník
..nijak...řekli mi abych uvedla notas do továrního nastavení Acerem eRecovery, .....problém zůstává 

No parada
Asi takto, ta aktualizace neni bezpodminecne nutna, ignoroval bych ji...

- jaruneczka
- Vzorný návštěvník
..ano asi tak nějak, webcam jinak funguje, ahojíček 

Mej se, pozdravuj Lubku a pekny den obema