Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Nejde mi zapnout notebook

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Odpovědět
Zpráva
Autor
Heidi
Návštěvník
Návštěvník

Nejde mi zapnout notebook

#1 Příspěvek od Heidi »

Zdravím před 2 dny jsem vypnula laptop a zaseknul se mi načítaní windows tak jsem ho vypnula a zase zapnula a zobrazilo se mi jestli mám zapnout windows normáním způsobem a nebo že potřebuje opravit no tak jsem dala to první tam se mi ukázalo opravuje se systém windows nebo tak něco no a nuběhla ani minuta an psalo mi to že to nelze opravit tak koukám na diagnostiku a že prej bad disk a pak jsem klikla ještě pod to na možností obnovení systému a první tam byla oprava obnovení systému obnovení bitové kopie systému diagnostika paměti windows a příkazový řádek tak jsem zkusila obnovení systému měla jsem tam bod no a pak po hodině se zapnul no a dneska mi vypli proud a vybyl se a pak ho znovu chci zapnout a už nic a že to zkusím zase z obnovení systému ale už jsem tam neměl bod tak nevím co mám dělat hodně bych si vážila vaší rady co mám udělat protože v servisu mi řekli že oprava bude tak 2500 kč a to se mi fakt dávat nechce tak si budu cenit každé pomoci :)

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Nejde mi zapnout notebook

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
V tomto stavu budete muset přeinstalovat oper. systém. Může se ale stát, že v případě poškození disku se to nezdaří. Máte instalační disk Windows, nebo je záloha nakopírovaná na zvl. oddílu disku?
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Odpovědět