Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

přihlášení viry atd

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Odpovědět
Zpráva
Autor
pztre
Návštěvník
Návštěvník

přihlášení viry atd

#1 Příspěvek od pztre »

Ahoj mam takový problém jak začít....několik dní mi na notebooku skákala informační tabulka ,že avast free vyprší platnost za 3 dny 2 dny atd až včera to mělo vypršet úplně tak sem si řekl ok dal jsem to odinstalovat stáhnul nového avast free dal nainstalovat a najednou mi začal system padat do modre obrazovky po pár vteřinách a restartovat se jde mi to zapnout jen v nouzovém režimu ale tam od noci nejde ani net a do normální režimu se nemohu přihlásit protože při zadávání hesla to píše the server is not responding properly.Verify that asus security protect manager server is properly installed on the target server. nevíte prosím někdo co s tím,nejsem až tak zběhlý v pc,něco podobného se mi stalo před rokem ,ale to to heslo bralo a vyřešil jsem reinstalem nějak přes f8 pokud si dobře pamatuju,ale od té doby tam mam dost věcí v pc o které nechci přijít.děkuji moc za rady

JaRon
Moderátor
Moderátor

Re: přihlášení viry atd

#2 Příspěvek od JaRon »

ahoj,
bootni do nudzoveho rezimu s prikazovym riadkom a tam spust c:/windows/system32/restore/rstrui.exe
daj obnovit system, k datumu pred vznikom problemov - napr. tyzden naspat
FRST |ADWCleaner |MBAM |CCleaner |AVPTool

V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum
https://platba.viry.cz/payment/

pztre
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od pztre »

ahoj ok klidně to udělám ale já nemám nic zalohovaného pokud to není problém,promiň mam z toho nervy a extra se v tom nevyznám tak abyhc to nepodělal ještě víc

JaRon
Moderátor
Moderátor

#4 Příspěvek od JaRon »

obnova sustemy sa netyka dat ako fotografie, dokumenty apod.
vrati system a programy do stavu k urcenemu datumu
FRST |ADWCleaner |MBAM |CCleaner |AVPTool

V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum
https://platba.viry.cz/payment/

Odpovědět