Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Notebook nepíše klávesy tak jak má...

Moderátoři: Rudy, Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Zamčeno
Zpráva
Autor
reciklous
Návštěvník
Návštěvník

Notebook nepíše klávesy tak jak má...

#1 Příspěvek od reciklous »

Zdravím dostal se mi do ruky starší notebook na kterým se dobře hraje :) ale má vadu.Nepíše mu klávesnice v qwerty režimu tak jak by měl.Jsou tam Windows Vista.Píše to ty znaky obráceně jak jsou třeba u písmene K ta dvojka nebo jiné šílené znaky.Po čase to píše dobře,samo se to přehodí,píše to normálně a pak to zase najednou nejde.Dlouho jsem nad tím přemýšlel a zkoumal internet a nakonec jsem zjistil ( samozřejmě nepomůže žádná klávesová zkratka na přepnutí ),ale že když spustím z nabídky Start-Ovládací panely- a tam kliknu na jakoukoli ikonu bezpečnostního štítu po které naskočí ta bezpečnostní hláška jestli jsem ten program spustil já tak ať pokračuji,tak pak po tom schválení ( například chci povolit jako programy v bráně firewall atd.) nechám to pak otevřené nic neměním,přepnu do netu nebo do vyhledávacího panelu windowsu tak pak to píše česky,ale není to natrvalo.Podle mě to po čase vyprší to povolení a musím to udělat znovu :).We win je jeden účet a to administrátorskej,když tam udelám učet další třeba ten Guest tak to s ním taky nejde.Myslíte že je ten účet admina nějak nakopnutej anebo ho stačí podle návodu překopírovat do jinýho který vytvořím?Podle mě je chyba někde v bezpečnostním přístupu skrze hlavní účet,( admin vlastně nemá všechny práva k dispozici,anebo se mu nenačtou,nebo je klávesnice nějak výše zabezpečená v registrech nebo co...)
Problém byl že tam měli heslo pro přihlášení do windows a nešlo to tam zadat jelikož ta klávesnice nepsala.Teď se mi to aspoň podařilo vypnout to zadávání hesla ale jinak se to musí takhle obejít a pak lze psát...Nějaká rada nad zlato? moc děkuji předem...Jirka
Ikona na kterou klikám aby to psalo je v příloze ,jupíí
Přílohy
ikona win.png
ikona win.png (5.33 KiB) Zobrazeno 4292 x

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Notebook nepíše klávesy tak jak má...

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Zkuste ovl. panely>oblast a jazyk>klávesnice a jazyky a nastavte tu správnou.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

reciklous
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od reciklous »

to jsemłł^€Ł no už je to zase tady takhle to najednou prestane psát česky přidal jsem tam˘€češtinu ale i když to prepnu z angliny do ceđ}€łđ€€}}€€@ češtiny tak se to prepne ale zm€}đ€}€€@ změna se neprojevi .zkusil jsem zalozit nov€Đi}&€ admin ucet a zkopiroval jsem data a nic

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Můžete zkusit obnovu systému k datu, kdy korektně fungoval, příp. na téže kartě projít všechna další nastavení (správa nastavení na kartě Různé, apod).
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

cernohous13
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od cernohous13 »

Zdravím a omlouvám se za vstup :oops:

{}]\|€&ĐđĐ[#&@ jsem napsal při stisku pravého ALTu :D
nemohla by to být vada klávesnice? :?:
Doporučení:
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím Obrázek

-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <

reciklous
Návštěvník
Návštěvník

#6 Příspěvek od reciklous »

to mě taky napadlo ale proč to teda píše chvilku normálně když spustím to povolení přes ovládací panely? On se tam udajně měnil nějakej díl,bylo to u někoho v opravě a asi to tam zase bude muset :( Normálně bych přeinstaloval windowsy ale když to není moje tak se do větších oprav pouštět nebudu.Jakékoli uživatelské nastavování to vůbec nevyřeší :( to jsem ještě neviděl :)

cernohous13
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od cernohous13 »

Ten ALT může mít lehký a nepravidelný kontakt - nevím co jiného by takové chvilkové problémy mohlo způsobovat :?:
Doporučení:

-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <

cernohous13
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od cernohous13 »

:???: Byl problém vyřešen? - jak?
Doporučení:

> Podpora fóra <

Zamčeno