Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

windows se nenacte

Moderátoři: Rudy, Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Zamčeno
Zpráva
Autor
jira46
Návštěvník
Návštěvník

windows se nenacte

#1 Příspěvek od jira46 »

Zdravím a prosím o pomoc.
Po zapnutí mi počítač spadne to černé obrazovky a hlásí mi chybový stav, že spouštění Windows se nezdařilo, kód chyby 0xc000000e - výběr svazku se nezdařil a nelze ho načíst. To se stane, pokud dám při spuštění Windows opravu chyb. Při volbě "spustit obvyklým způsobem" počítač startuje asi 3 minuty a potom se objeví BSOD a počítač se restartuje.

Prosím o pomoc, mám podezření, že odešel HDD. Bohužel nemám jak otestovat, nemám žádný náhradní.

Díky za Vaši pomoc.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: windows se nenacte

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Máte pravděpodobně poškozen systémový disk. Zkuste opravu systému z instal. média. Jiná kontrola (např. přes Hiren´s boot CD) by byla složitější. Pokud oprava vyhodí chybu, je disk poškozen.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

jira46
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od jira46 »

ahoj
Oprava sistemu se nezdařila napsalolo to chybu takze je spatny disk jak si psal, diky za vyreseni problemu mejse.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Disk budete muset vyměnit. Nemáte zač! :)
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Zamčeno