Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

MSI P43-C51

Moderátoři: Rudy, Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
forkysek
Návštěvník
Návštěvník

MSI P43-C51

#1 Příspěvek od forkysek »

Dobrý den,

mám desku MSI P43-C51 a poslední dobou mi crashuje PC, restartuje se, ale po restartu nepípne deska (což nevím co přesně znamená), jen běží větráky. Problém řeším že vypnu zdroj, počkám, někdy to pomůžu ale včéra a dnes to už nějak nezabralo, vždy když se NAKONEC povede PC zapnout (dojde k pípnutí na desce) na několikátý restart, tak mi to napíše že předchozí přetaktování selhalo a jestli chci obnovit nastavení BIOSu, ani bych se tak nedivil tomu problému, kdybych měl něco přetaktováno...
Už od postavení PC mám vše na default, i na desce na OC switchích mam nastavenou FSB na 200MHz, v BIOS vždy po pádu nastavím na default ale pády se opakují.

Pády jsou náhodné, např při hraní hry se mi restartuje PC, nebo při surfování na internetu.
Jak jsem psal, nepípne deska a běží jen větráky.

Pokud máte nějaké nápady, budu velice vděčný :-)

Nejdříve jsem myslel že bude špatný zdroj, když se náhodně vypíná PC, ale vypadá to na nějaký, mně neznámý, problém s deskou.

EDIT:
Neprve sem myslel, že je problém s diskem, protože je tam nějak moc přemovaných sektorů, tak jsem koupil nový, ale problém zůstává a záhadou mi je, proč mi to po každém nahození (po pádu) píše problém v předchozím přetaktování, když nastoprocent nemám nic přetaktovaného..

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: MSI P43-C51

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Pokud opravdu přetaktováno nemáte, je možné, že máte v PC komponenty, které nejsou kompatiblní se základním taktem procesoru (např. RAM). Otevřte adresář windows\minidump a pokud v něm najdete nějaké soubory, zabalte je do raru a přiložte k vašmu příštímu postu.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

forkysek
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od forkysek »

Nemám ve složce windows žádný záznam s logem, ani Minidump ani Memory.dmp
RAM
CPU

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Babo raď! :D Pokud nejsou žádné minidumpy, znamená to, že to nesouvisí se systémem, ale s hardware a nesnadno se to bude hledat. Zkuste to otestovat Everestem: http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... y/everest/ . Možná se něco ukáže.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Odpovědět