mám desku MSI P43-C51 a poslední dobou mi crashuje PC, restartuje se, ale po restartu nepípne deska (což nevím co přesně znamená), jen běží větráky. Problém řeším že vypnu zdroj, počkám, někdy to pomůžu ale včéra a dnes to už nějak nezabralo, vždy když se NAKONEC povede PC zapnout (dojde k pípnutí na desce) na několikátý restart, tak mi to napíše že předchozí přetaktování selhalo a jestli chci obnovit nastavení BIOSu, ani bych se tak nedivil tomu problému, kdybych měl něco přetaktováno...
Už od postavení PC mám vše na default, i na desce na OC switchích mam nastavenou FSB na 200MHz, v BIOS vždy po pádu nastavím na default ale pády se opakují.
Pády jsou náhodné, např při hraní hry se mi restartuje PC, nebo při surfování na internetu.
Jak jsem psal, nepípne deska a běží jen větráky.
Pokud máte nějaké nápady, budu velice vděčný

Nejdříve jsem myslel že bude špatný zdroj, když se náhodně vypíná PC, ale vypadá to na nějaký, mně neznámý, problém s deskou.
EDIT:
Neprve sem myslel, že je problém s diskem, protože je tam nějak moc přemovaných sektorů, tak jsem koupil nový, ale problém zůstává a záhadou mi je, proč mi to po každém nahození (po pádu) píše problém v předchozím přetaktování, když nastoprocent nemám nic přetaktovaného..