Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Nechce se mi spustit Windows - prosím POMOC!

Moderátoři: Rudy, Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Aya Claire
Návštěvník
Návštěvník

Nechce se mi spustit Windows - prosím POMOC!

#1 Příspěvek od Aya Claire »

Zdravím,
v poslední době mám problémy se spuštěným Windowsu 7. Při zapínání počítače mi vždy naskočí černo-bílá obrazovka s pěti možnostmi zapnutí počítače, ať už ale zvolím jakoukoliv možnost, tak mne to vždy zpátky vyhodí na úvodní černo-bílou obrazovku. Prosím, pomoc! Nevím si absolutně rady a v tom počítači mám mám uložené veškeré eseje a různé podněty ke studiu, které si nemohu dovolit ztratit! Předem moc děkuji za radu.

Možnosti spuštění:
Nouzový režim
Nouzový režim se sítí
Nouzový režim s příkazovým řádkem
Poslední známá funkční konfigurace (pokročilé)
Spustit systém Windows obvyklým způsobem

Ps.: Nemám instalační disk, jelikož jsem Windows 7 nekupovala jako program samostatně, ale společně s počítačem.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Nechce se mi spustit Windows - prosím POMOC!

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Funguje alespoň nouz. režim, nabo poslední známá funkční konfigurace?
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Aya Claire
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od Aya Claire »

Nefunguje, zase mě to hodí na tu úvodní obrazovku. :(

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Nezbude, než opravit systém z instal. media. Jeho obraz bude zřejmě uložen na disku. Tiskněte při startu PC >F8< (nebo jinou klávesu, uvedenou v úvodních postech, nebo v manuálu).
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Aya Claire
Návštěvník
Návštěvník

#5 Příspěvek od Aya Claire »

Po stisku klávesy F8 mi to vypsalo možnosti:

Nouzový režim
Nouzový režim se sítí
Nouzový režim s příkazovým řádkem

Povolit protokolování puštění
Spustit s nízkým rozlišením (640x480)
Poslední známá funkční konfigurace (pokročilé)
Režim obnovení adresářových služeb
Režim ladění
Zakázat automatické restartování při selhání systému
Zakázat vynucení podpisu ovladače

Spustit systém Windows obvyklým způsobem

....Teď nevím, jak dál... :/

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Rudy »

Musí tam někde být oprava systému: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=46&t=106339 .

Varování:

Odpovědět