Dobrý den,
Používám router se zapnutím wifi připojení se zabezpečením WPA-PSK
Mám Windows 7 64 bit SP 1
Mám doma 2 USB Wifi karty. Jedna má lepší výkonou anténu a ta druhá má pouze intengrovanou a méně výkonou anténku. Proto bych ji chtěl vyměnit a používat wifi kartu s tou výkonější anténou neboť tak budu přijmat silnější signál. Problém nastává v okamžik, kdy odpojím wifi kartu se slabší anténou a připojím kartu se silnější anténou v seznamu si vyberu svojí síť připojím se na ní. Problém vznikne během připojení požaduje to po mě přihlašovací údaje: přihlašovací jméno a heslo, které já neznám a ani nevím kde je mám zjistit. Nevím jestli to mají být údaje z windowsu tam žádné heslo ani přihlašovací jméno vůbec nepoužívám. V nastavení routeru tam žádné takové údaje vůbec nejsou jen je tam důležitý údaj WPA/WAPI passphrase bezpečnostní klíč: , který jsem si obsal a použil při připojení první wifi karty se slabší anténou, u které to fungovalo bez problému se připojit bez jakých koliv komplikací.
Myslím že jednou měl kamarád podobný problém připojit svůj notebook, ale problém jsem sním nedokázal vyřešit. Můžete prosim vás pomoci?

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Problém s připojením Wifi v domě
Moderátor: Moderátoři
Re: Problém s připojením Wifi v domě
Zdravímbrians píše:Dobrý den
No a to je ono, wifi router po tobě chce jméno a heslo pro přpojení které jsi nastavil.brians píše:Používám router se zapnutím wifi připojení se zabezpečením WPA-PSK
Tyto údaje bude chtít i jakékoliv zařízení s wifi (wifi karta v PC, notebook, telefon, tablet, .......)
Tak že by bylo dobré se rozpomenout co sis tam nastavil, pokud na to nepřijdeš můžeš router resetovat
do továrního nastavení, jen si budeš muset nejdříve opsat parametry jeho připojení do sítě Tvého providera.
Prvně to po připojení usb wifi karty chtělo zadat pouze: WPA/WAPI passphrase bezpečnostní klíč, který jsem tam zadal. Po výměně a připojení nové USB wifi karty to právě po mě chce zadat jméno a heslo. Které já neznám, protože jsem je nikdy nemusel zadávat. Jenže jméno a heslo vůbec nemůžu najít v nastavení routeru. Tam je právě jen Device PIN a WPA/WAPI passphrase bezpečnostní klíč, WPA Group Rekey Interval: takže vůbec nevím
Tak zkus jako jméno použít to co máš za název své domácí sítě a heslo WPA.
Leda že by nová wifi karta chtěla pro svůj přístup do nastavení vytvořit jméno a heslo.
Leda že by nová wifi karta chtěla pro svůj přístup do nastavení vytvořit jméno a heslo.