Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Nejde přeinstalovat java

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
PredyP
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

Nejde přeinstalovat java

#1 Příspěvek od PredyP »

Dobrý večer,
chtěl jsem se dostat přes ikonu v oznamovací oblasti do nastavení grafiky a po kliknutí pravou myší mi to napíše Program nvidia settings přestal pracovat. Tak jsem chtěl stáhnou nejnovější ovladač a přeinstalovat. Jenže když jsem se dostal na stránky nvidia a dal vyhledat ovladač automaticky tak mi to píše že nemám javu a dává odkaz na java stránky. Javu taky mám no ale stáhl jsem of verzi odinstaloval tu co jsem měl v pc restart a instal. Po instalaci mi to hodí tuto chybu. A nevím si s tím celím už rady
Obrázek

Lilly [FR]

Re: Nejde přeinstalovat java

#2 Příspěvek od Lilly [FR] »

- Java / Oracle / je nástroj co zabezpečuje vazbu a spojeni mezi serverem a tvojim počitačem /Servery Nvidia, Internet Banking....atd /, ovšem pokud je zranitelny, může byt terčem viru a spyware
- Ale browser firefox nebo explorer je to schopny pro jistotu sam zablokovat, pokud to narušuje bezpečnost a neni java aktualni......

- Takže jsou 2 možnosti, buď si řadně odinstalujete staru javu a nechate pročistit počitač od zbytku a nainstalujete si novši verzi u javy, nestači pouze reinstalace musi byt řadně odinstalovana, pročistit adresaře a zbytky po jave, restartovat počitač a nainstalovat novši javu, pak můžete jit na stranky vyrobce grafiky nvidia a nechat si automaticky diky nove jave prohledat nejnovši ovladač
- Automatika je jista, že se vam najde ten správny ovladač.....

- Pokud by byli nadale potže s javou, je tady 2 možnost pokuste se mi sem hodit přesny typ graficke karty od geoforce např:GTS, GTX + čislo /GTS 250,GTX 560...atd/ a co mate za operačny system XP nebo 7 a v jake verzi 32 nebo 64 Bit verze a ja vam ten ovladač najdu sama......

Nejdřive zkuste tu 1 možnost

1. Odinstalovat Javu /Pogramy - Odinstalace/
2. Program files, najit adresar JAVA a vymazat, pokud to nepujde hned vymazat po restartu pc to, už půjde vymazat... :)
3. Stahnete TFC http://oldtimer.geekstogo.com/TFC.exe , ulozte a spusťte
Kliknete na START a pote OK - Po uklidu dojde k restartu pc. /Možna předtim zareaguje antivirus, ale TFC je bezpečny nástroj, ktery vymaže zbytečnosti z pc a uděla trochu uklid/

4. Doporučila bych C-Cleaner, ktery take můžete po TFC použivat a nechat ho, už nainstalovane v pc, je to dalši nástroj, ktery uděla uklid v registrech po odinstalaci a pročisti počitač
:arrow: http://www.piriform.com/ccleaner ..... :|
5 . Pak si stahneme javu free http://java.com/en/ a nainstalujeme
6 . Zkuste si zjistit jestli mate aj nejnovši prohližeč firefox 20.0.1 nebo prohližeč explorer 10 /pokud by to nadale vyhazovalo chybu /, doporučuji aktualizovat....!!!

Pokud to nepomůže pak zkusime dalši možnost, info jak zjistit typ graficke karty je cez program speccy /Info cpu, ram, deska, grafika, zvuk, operačny system/

Tady je odkaz ke stažení

http://www.piriform.com/speccy :iefox:

PredyP
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#3 Příspěvek od PredyP »

Problém pořád stejný, po čištění TFC k restartu nedošlo, tak jsem restartoval ručně.
Grafiku mám NVIDIA GeForce GTX 550Ti

cernohous13
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od cernohous13 »

Doporučení:
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím Obrázek

-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <

Lilly [FR]

#5 Příspěvek od Lilly [FR] »

- Dobře, tak si stahnete tu utilitku co vam tady nabizi moderator, bude se přimo zaměřovat na starši verze javy, jenom jsem chtěla dodat, že pokud se bude odflakovat odinstalace javy, nebude to fungovat a bude to vyhazovat chybu, protože ja tež sama použivam internet banking cez javu oracle....

- Takže ani kdyby tohle nezabralo vyhledam vam sama graficku kartu GTX 550 TI, potřebuji ještě dodat co mate za operačny system XP, 7, 8 nebo vista? a v jake je to verzi 32 nebo 64 Bit
- Pokud se vybere špatny ovladač nepujde vam do pc sestavy a na začatku instalace to bude vyhazovat error - nekompatibilni ovladač...... :)

PredyP
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#6 Příspěvek od PredyP »

Můžete mi sem prosím napsat jak se s tím nástrojem pracuje? Díky

cernohous13
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od cernohous13 »

Mohl ses dočíst při stahování :wink:
JavaRa také nabízí možnost vyhledat nové aktualizace JRE vyběrem "Check for updates", poté již může uživatel s čistým svědomím kliknout na položku "Remove Older Version" (Odstraň staré verze). Program také nabízí pokročilé možnosti, např. smazání logů a deaktivaci automatického spouštění JRE zároveň s Windows.

Program je nutné spouštět s oprávněním správce!
Doporučení:

-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <

PredyP
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#8 Příspěvek od PredyP »

Tak se mi to konečně povedlo, děkuji všem.
:worship: :worship: :worship:

cernohous13
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od cernohous13 »

:wink: To jsme rádi.

Nemáš zač - rádo se stalo a jsme tady i příště :fez:
Doporučení:

> Podpora fóra <

Zamčeno