Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Dobrý den, přítelkyně má notebook HP 4535s a dnes když se koukala na iprima na video tak jí ke konci vlítla modrá smrt, tak se pc restartlo a když to zkusila znova to video tak se to opět stalo. Zde je přiložena fotka:
Vidím tam že to odkazuje na atikmpag.sys tudíž jsem hned jí řekl at si aktualizuje ovladač na grafiku. Tak ze stránek HP stáhla ovladač a při instalaci toho ovladače jí tam vlítla další modrá smrt.
nevíte prosím co stím ?
Naposledy upravil(a) Mc_Murphy dne 18 dub 2013 12:32, celkem upraveno 1 x.
Důvod:Přesunuto do správné sekce. Proč to cpeš do řešení logů?!
Zdravím!
Ovladač zcela odinstalujte přes odebrat programy. Pak proveďte čistou instalaci nového ovladače. Nelze vyloučit, že se jedná o hw problém samotné grafiky. Otevřte adresář windows\minidump, jeho obsah zabalte do raru a přiložte k vašmu příštímu postu.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
No mne napadlo spustit memtest, tak ten jsem nechal bezet asi 2,5 hod a 0 errors, a poté jsem zkusil nakou novou hru a nechal běžet benchmark abych testnul tu grafiku a toto nic neudělalo. Jinak zitra zkusim ty ovladače. a poté ty stránky jestli hodějí znova tu smrt, já totiž momentálně se stím notakem nepřipojim už vubec k netu.