Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

vyskakující okna

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
frolis
Návštěvník
Návštěvník

vyskakující okna

#1 Příspěvek od frolis »

Dobrý den,
při kliknutí na okno chromu mi vyskakují samostatná okna. Mám antivirový program Nod32, ale ten nic nezaregistroval. Zkopírovala jsem ten zápis:
Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.4
Scan saved at 17:07:02, on 9.4.2013
Platform: Windows 7 SP1 (WinNT 6.00.3505)
MSIE: Internet Explorer v9.00 (9.00.8112.16470)
Boot mode: Normal

Running processes:
C:\Program Files (x86)\Common Files\Nero\Lib\NMIndexStoreSvr.exe
C:\Program Files (x86)\BitComet\BitComet.exe
C:\Program Files (x86)\Microsoft Office\Office12\ONENOTEM.EXE
C:\Program Files (x86)\CyberLink\PowerDVD9\PDVD9Serv.exe
C:\Program Files (x86)\HP\HP Software Update\hpwuschd2.exe
C:\Program Files (x86)\SMART Technologies\Education Software\SMARTBoardService.exe
C:\Program Files (x86)\SMART Technologies\Education Software\SMARTBoardTools.exe
C:\Program Files (x86)\SMART Technologies\Education Software\SMARTInk.exe
C:\Program Files (x86)\Common Files\PC Tools\sMonitor\SSDMonitor.exe
C:\Program Files (x86)\Common Files\Java\Java Update\jusched.exe
C:\Program Files (x86)\SMART Technologies\Education Software\DesktopMenu.exe
C:\Program Files (x86)\SMART Technologies\Education Software\sbsdk-server\SBWDKService.exe
C:\Program Files (x86)\SMART Technologies\Education Software\Office\SMARTInk-SBSDKProxy.exe
C:\Program Files (x86)\SMART Technologies\Education Software\ResponseSoftwareService.exe
C:\Program Files (x86)\Internet Explorer\IELowutil.exe
C:\Users\Delo\AppData\Local\Google\Chrome\Application\chrome.exe
C:\Users\Delo\Downloads\HiJackThis.exe

R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://start.alawarhry.cz/?pid=17888/
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://start.alawarhry.cz/?pid=17888
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,SearchAssistant =
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,CustomizeSearch =
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page = C:\Windows\SysWOW64\blank.htm
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName =
F2 - REG:system.ini: UserInit=userinit.exe
O2 - BHO: AcroIEHelperStub - {18DF081C-E8AD-4283-A596-FA578C2EBDC3} - C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\Acrobat\ActiveX\AcroIEHelperShim.dll
O2 - BHO: BitComet ClickCapture - {39F7E362-828A-4B5A-BCAF-5B79BFDFEA60} - C:\Program Files (x86)\BitComet\tools\BitCometBHO_1.5.4.11.dll
O2 - BHO: SMART Notebook Download Utility - {67BCF957-85FC-4036-8DC4-D4D80E00A77B} - C:\Program Files (x86)\SMART Technologies\Education Software\Win32\NotebookPlugin.dll
O2 - BHO: Java(tm) Plug-In SSV Helper - {761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43} - C:\Program Files (x86)\Java\jre7\bin\ssv.dll
O2 - BHO: Pomocník pro přihlášení ke službě Windows Live - {9030D464-4C02-4ABF-8ECC-5164760863C6} - C:\Program Files (x86)\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live\WindowsLiveLogin.dll
O2 - BHO: Java(tm) Plug-In 2 SSV Helper - {DBC80044-A445-435b-BC74-9C25C1C588A9} - C:\Program Files (x86)\Java\jre7\bin\jp2ssv.dll
O3 - Toolbar: DAEMON Tools Toolbar - {32099AAC-C132-4136-9E9A-4E364A424E17} - C:\Program Files (x86)\DAEMON Tools Toolbar\DTToolbar.dll
O4 - HKLM\..\Run: [RemoteControl9] "C:\Program Files (x86)\CyberLink\PowerDVD9\PDVD9Serv.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [PDVD9LanguageShortcut] "C:\Program Files (x86)\CyberLink\PowerDVD9\Language\Language.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [HP Software Update] C:\Program Files (x86)\Hp\HP Software Update\HPWuSchd2.exe
O4 - HKLM\..\Run: [SMART Board Service] "C:\Program Files (x86)\SMART Technologies\Education Software\SMARTBoardService.exe" -d
O4 - HKLM\..\Run: [SMART Board Tools] "C:\Program Files (x86)\SMART Technologies\Education Software\SMARTBoardTools.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [SMART Ink] "C:\Program Files (x86)\SMART Technologies\Education Software\SMARTInk.exe" -a
O4 - HKLM\..\Run: [ROC_ROC_JULY_P1] "C:\Program Files (x86)\AVG Secure Search\ROC_ROC_JULY_P1.exe" / /PROMPT /CMPID=ROC_JULY_P1
O4 - HKLM\..\Run: [SSDMonitor] C:\Program Files (x86)\Common Files\PC Tools\sMonitor\SSDMonitor.exe
O4 - HKLM\..\Run: [Adobe ARM] "C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\ARM\1.0\AdobeARM.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [SunJavaUpdateSched] "C:\Program Files (x86)\Common Files\Java\Java Update\jusched.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [sbsdk-server] "C:\Program Files (x86)\SMART Technologies\Education Software\sbsdk-server\NodeLauncher.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [Response Desktop Menu] "C:\Program Files (x86)\SMART Technologies\Education Software\DesktopMenu.exe"
O4 - HKCU\..\Run: [Google Update] "C:\Users\Delo\AppData\Local\Google\Update\GoogleUpdate.exe" /c
O4 - HKCU\..\Run: [IndxStoreSvr_{79662E04-7C6C-4d9f-84C7-88D8A56B10AA}] "C:\Program Files (x86)\Common Files\Nero\Lib\NMIndexStoreSvr.exe" ASO-616B5711-6DAE-4795-A05F-39A1E5104020
O4 - HKCU\..\Run: [BitComet] C:\Program Files (x86)\BitComet\BitComet.exe /tray
O4 - HKCU\..\Run: [DAEMON Tools Lite] "C:\Program Files (x86)\DAEMON Tools Lite\daemon.exe" -autorun
O4 - HKCU\..\RunOnce: [SeznamInstall-uninstall:5d5675b1a796d89853e330338f46caf5] "C:\Users\Delo\AppData\Local\Temp\\{E638ABC1-0067-474b-A379-87CFE81E7848}.exe" -c "C:\Users\Delo\AppData\Roaming\Seznam.cz"
O4 - Startup: Landi 11.lnk = C:\Program Files (x86)\landi 11\Landi11.exe
O4 - Startup: Výřezy obrazovky a spuštění aplikace OneNote 2007.lnk = C:\Program Files (x86)\Microsoft Office\Office12\ONENOTEM.EXE
O8 - Extra context menu item: E&xportovat do aplikace Microsoft Excel - res://C:\PROGRA~2\MICROS~3\Office12\EXCEL.EXE/3000
O8 - Extra context menu item: Stáhnout odkaz s použitím BitCometu - res://C:\Program Files (x86)\BitComet\BitComet.exe/AddLink.htm
O8 - Extra context menu item: Stáhnout všechny odkazy s použitím BitCometu - res://C:\Program Files (x86)\BitComet\BitComet.exe/AddAllLink.htm
O9 - Extra button: Přidat na blog - {219C3416-8CB2-491a-A3C7-D9FCDDC9D600} - C:\Program Files (x86)\Windows Live\Writer\WriterBrowserExtension.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: &Přidat na blog Windows Live Writer - {219C3416-8CB2-491a-A3C7-D9FCDDC9D600} - C:\Program Files (x86)\Windows Live\Writer\WriterBrowserExtension.dll
O9 - Extra button: Odeslat do aplikace OneNote - {2670000A-7350-4f3c-8081-5663EE0C6C49} - C:\PROGRA~2\MICROS~3\Office12\ONBttnIE.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Od&eslat do aplikace OneNote - {2670000A-7350-4f3c-8081-5663EE0C6C49} - C:\PROGRA~2\MICROS~3\Office12\ONBttnIE.dll
O9 - Extra button: Research - {92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263} - C:\PROGRA~2\MICROS~3\Office12\REFIEBAR.DLL
O9 - Extra button: BitComet - {D18A0B52-D63C-4ed0-AFC6-C1E3DC1AF43A} - res://C:\Program Files (x86)\BitComet\tools\BitCometBHO_1.5.4.11.dll/206 (file missing)
O11 - Options group: [ACCELERATED_GRAPHICS] Accelerated graphics
O16 - DPF: {D27CDB6E-AE6D-11CF-96B8-444553540000} (Shockwave Flash Object) - https://fpdownload.macromedia.com/get/s ... wflash.cab
O20 - AppInit_DLLs: c:\progra~2\contin~1\sprote~1.dll c:\progra~2\simple~1\sprote~1.dll c:\progra~2\easylife\sprote~1.dll
O23 - Service: Adobe Acrobat Update Service (AdobeARMservice) - Adobe Systems Incorporated - C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\ARM\1.0\armsvc.exe
O23 - Service: Adobe Flash Player Update Service (AdobeFlashPlayerUpdateSvc) - Adobe Systems Incorporated - C:\Windows\SysWOW64\Macromed\Flash\FlashPlayerUpdateService.exe
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\Alg.exe,-112 (ALG) - Unknown owner - C:\Windows\System32\alg.exe (file missing)
O23 - Service: AMD External Events Utility - Unknown owner - C:\Windows\system32\atiesrxx.exe (file missing)
O23 - Service: BitComet Disk Boost Service (BITCOMET_HELPER_SERVICE) - www.BitComet.com - C:\Program Files (x86)\BitComet\tools\BitCometService.exe
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\efssvc.dll,-100 (EFS) - Unknown owner - C:\Windows\System32\lsass.exe (file missing)
O23 - Service: ESET Service (ekrn) - ESET - C:\Program Files\ESET\ESET NOD32 Antivirus\x86\ekrn.exe
O23 - Service: @%systemroot%\system32\fxsresm.dll,-118 (Fax) - Unknown owner - C:\Windows\system32\fxssvc.exe (file missing)
O23 - Service: FLEXnet Licensing Service - Flexera Software, Inc. - C:\Program Files (x86)\Common Files\Macrovision Shared\FLEXnet Publisher\FNPLicensingService.exe
O23 - Service: @keyiso.dll,-100 (KeyIso) - Unknown owner - C:\Windows\system32\lsass.exe (file missing)
O23 - Service: @comres.dll,-2797 (MSDTC) - Unknown owner - C:\Windows\System32\msdtc.exe (file missing)
O23 - Service: Nero BackItUp Scheduler 3 - Nero AG - c:\Program Files (x86)\Nero\Nero8\Nero BackItUp\NBService.exe
O23 - Service: @%SystemRoot%\System32\netlogon.dll,-102 (Netlogon) - Unknown owner - C:\Windows\system32\lsass.exe (file missing)
O23 - Service: NMIndexingService - Nero AG - c:\Program Files (x86)\Common Files\Nero\Lib\NMIndexingService.exe
O23 - Service: PC Tools Startup and Shutdown Monitor service (PCToolsSSDMonitorSvc) - Unknown owner - C:\Program Files (x86)\Common Files\PC Tools\sMonitor\StartManSvc.exe
O23 - Service: PLFlash DeviceIoControl Service - Prolific Technology Inc. - c:\Windows\SysWOW64\IoctlSvc.exe
O23 - Service: @%systemroot%\system32\psbase.dll,-300 (ProtectedStorage) - Unknown owner - C:\Windows\system32\lsass.exe (file missing)
O23 - Service: Response Hardware - SMART Technologies ULC - C:\Program Files (x86)\SMART Technologies\Education Software\ResponseHardwareService.exe
O23 - Service: @%systemroot%\system32\Locator.exe,-2 (RpcLocator) - Unknown owner - C:\Windows\system32\locator.exe (file missing)
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\samsrv.dll,-1 (SamSs) - Unknown owner - C:\Windows\system32\lsass.exe (file missing)
O23 - Service: SMART Helper Service (SMARTHelperService) - SMART Technologies - C:\Program Files (x86)\SMART Technologies\Education Software\SMARTHelperService.exe
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\snmptrap.exe,-3 (SNMPTRAP) - Unknown owner - C:\Windows\System32\snmptrap.exe (file missing)
O23 - Service: @%systemroot%\system32\spoolsv.exe,-1 (Spooler) - Unknown owner - C:\Windows\System32\spoolsv.exe (file missing)
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\sppsvc.exe,-101 (sppsvc) - Unknown owner - C:\Windows\system32\sppsvc.exe (file missing)
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\ui0detect.exe,-101 (UI0Detect) - Unknown owner - C:\Windows\system32\UI0Detect.exe (file missing)
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\vaultsvc.dll,-1003 (VaultSvc) - Unknown owner - C:\Windows\system32\lsass.exe (file missing)
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\vds.exe,-100 (vds) - Unknown owner - C:\Windows\System32\vds.exe (file missing)
O23 - Service: @%systemroot%\system32\vssvc.exe,-102 (VSS) - Unknown owner - C:\Windows\system32\vssvc.exe (file missing)
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\Wat\WatUX.exe,-601 (WatAdminSvc) - Unknown owner - C:\Windows\system32\Wat\WatAdminSvc.exe (file missing)
O23 - Service: @%systemroot%\system32\wbengine.exe,-104 (wbengine) - Unknown owner - C:\Windows\system32\wbengine.exe (file missing)
O23 - Service: @%Systemroot%\system32\wbem\wmiapsrv.exe,-110 (wmiApSrv) - Unknown owner - C:\Windows\system32\wbem\WmiApSrv.exe (file missing)
O23 - Service: @%PROGRAMFILES%\Windows Media Player\wmpnetwk.exe,-101 (WMPNetworkSvc) - Unknown owner - C:\Program Files (x86)\Windows Media Player\wmpnetwk.exe (file missing)

--
End of file - 12555 bytes

Děkuji moc za odpověď.
frolis

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: vyskakující okna

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Gchr by měl (jako dnes všechny prohlížeče) mít blokování Popup okem. Máte ho zapnuté?
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

frolis
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od frolis »

No, to já nevím, nějak to v tom nastavení nemůžu najít.... Vím, kde je nastavení, ale nemůžu tam najít "možnosti"

A ještě mi tam vyskakuje nějaký "kupón, na kterém je napsáno

BrowseToSave will change the way you shop online. Coupons available for the site you're browsing automatically appear in an easy to use list. Just look at the BrowseToSave tag in the top right corner of your browser to see how many coupons are available. Rollover this tab to see the list of available coupons and simply click the coupon once to apply it.

Nejde to odstranit ani zavřít.
Děkuji, frolis
Naposledy upravil(a) frolis dne 09 dub 2013 18:09, celkem upraveno 2 x.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Já též ne, GChr nepoužívám. Tady: http://www.zdrojak.cz/clanky/google-chr ... rohlizece/ máte souhrnný popis nastavení.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

frolis
Návštěvník
Návštěvník

#5 Příspěvek od frolis »

Tak jsem to našla, nastaveno to mám správně - nepovolovat žádnému webu zobrazovat vyskakovací okná. To okno, co mi pořád vyskakuje má takovou divnou adresu - zkopírovala jsem ji:

https://ad.yieldmanager.com/rw?title=&q ... 5517935462

Děkuji za trpělivost
frolis

frolis
Návštěvník
Návštěvník

#6 Příspěvek od frolis »

Tak jsem to našla, nastaveno to mám správně - nepovolovat žádnému webu zobrazovat vyskakovací okná. To okno, co mi pořád vyskakuje má takovou divnou adresu - zkopírovala jsem ji:

https://ad.yieldmanager.com/rw?title=&q ... 5517935462

Děkuji za trpělivost
frolis

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Rudy »

OK. Nejprve spusťte tuto utilitu:
Stáhněte AdwCleaner http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... dwcleaner/
Uložte na plochu
Ukončete všechny programy
Klikněte na Search
Proběhne skenováni a pak se objeví log, který sem vložte.

Varování:

frolis
Návštěvník
Návštěvník

#8 Příspěvek od frolis »

Moc se omlouvám, ale ten soubor se mi neotevírá - myslím ten textový, ten prográmek mám tažený - dala jsem serch, ale pokouší se mi to otevřít v adobe readeru XI, který hlásí, že soubor tohoto typu nemůže otevřít. Nemůžu to nejít ještě někde jinde?

frolis
Návštěvník
Návštěvník

#9 Příspěvek od frolis »

ale už předtím jsem udělala to samé v programu micro hijack, výsledek je tady hned na začátku.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Rudy »

Tohle je ovšem něco úplně jiného. Spusťte znovu ADWCleaner a klikněte na >Delete<.

Varování:

frolis
Návštěvník
Návštěvník

#11 Příspěvek od frolis »

no, to jsem udělala, potom ten prográmek restartoval počítač a když se znovu zapnul, tak tam od adobe byla stejná hláška.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Rudy »

Mně zajímá log z ADW. Jaká hláška od Adobe?

Varování:

frolis
Návštěvník
Návštěvník

#13 Příspěvek od frolis »

no, ten prográmek mi to vyhledá a chce otevřít asi nějaký text - abych ho sem mohla vložit. Ale ten se mi pokouší otevřít program adobe reader, který to neumí otevřít.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Rudy »

Ten se musí otevřít v texťáku. Dejte log RSIT: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=13&t=105895 .

Varování:

frolis
Návštěvník
Návštěvník

#15 Příspěvek od frolis »

Mně se to sem celý nevejde - je to moc dlouhý

Zamčeno