Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Dobrý den, dostal jsem od kamarádky její starší PC, ale když jsem si přeinstaloval Windows XP z Visty, tak jsem ztratil veškeré ovladače. Něco už se mi povedlo sehnat na oficiálních stránkách, ale je to obtížné a dál už si nevim rady, kdyby mi mohl někdo pomoci, tak bych byl velmi rád.
Děkuji
Vyzkoušej program SlimDrivers (klik). Je zdarma a po nainstalování (bacha na případné toolbary a programy třetích stran, ty neinstaluj!) a spuštění si oscanuje počítač a chybějící či neaktuální drivery Ti dohledá a nabídne stažení a instalaci.
Po dokončení práce s ním doporučuji také výborný Update Checker (klik). Je také zdarma a je tam buď jako instalační program, nebo podtím hned i jako tzv. "standalone" verze, která je ke stažení a spuštění bez instalace.
- -
... I'm moving on, I'm moving on, I'm moving on by the Spirit.
You gave me love, I've found my identity, found my identity.
I'm moving on, I'm moving on, I'm moving on by the Spirit.
You gave me hope, I've found my identity in Christ...
Co se týče ComboFixu, tak na základě licence a pravidel fóra se ptám - umíš s ním pracovat (spuštění, rozluštění logu, sestavení opravného scriptu, případně vrácení nechtěných výmazů a oprav)?
- -
Tak proč to řešíš tady? Kolega Roli se na to podívá, až bude mít čas. Musíš vydžet. Nezapomeň, že my jsme tu zdarma a ve svém volném čase. Jestli pospícháš, zaplať si technika, který se na to mrkne jistě rychle.
- -