Ahoj po neuspěšném upgradu ovladače catalist 13.1 na grafice kartě, mi padá pc při startu woken.
funguje pouze stav nouze.
pokus o reinstalaci ovladače vždy napíše: Nelze načíst ovladač detekce
zkoušel jsem asi pět verzí ovladače.
pak jsem zkousel vymazat chybový soubor: atihdw76.sys
ale nejde smazat chraněn proti smazání zkoušel jsem odfajfkovat ale to nepomohlo.
viz přiloženy soubor
budu rád za každé info, snad pomůže nejak odstranit soubor ze systemu:)
JohnXTC

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
catalyst 13.1
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
catalyst 13.1
- Přílohy
-
- chyba.jpg (111.76 KiB) Zobrazeno 1330 x
Re: catalyst 13.1
Ahoj nevim co maš za operačny system, myslim si, že tohle způsobuje nekorektnost ovladače
V biosu si nastav, aby se při naběhu systemu nejdřive načetla mechanika s dvd a vlož disk windowsu
Zmačkni enter
Počkej, až se načte obsah dvd, v pak klikneme na uvodni menu obrazovce OPRAVIT TENTO POCITAC
V dalšim menu uvidiš nainstalovany windows a tam vyber možnosti OPRAVIT POCITAC, anebo BOD OBNOVY
Oprava chvili potrva, pokud skonči automaticky restartuje počitač a buď to naběhne pokud ne ještě jednou opakuj tuhle proceduru
Na třeti pokus, zkus bod obnovy a vyber si den nebo něco nejbližšiho před instalaci CATALYST 11.3
Pokud ani to nepomůže tak v adresaři WINDOWS ve složce DUMP zkopirujte obsah a spojte se s nějakym radcem fora (Doporučuji Radce MiliNess)
Může tam byt vice chyb a z tohoto dump logu se to da vyčist, zatim bych se pokusila něco sehnat pro vás nějaky programek co maže chranena nadbytečni data nebo zbytky
Tohle se stalo i mne při instalaci ATI produktu na moji desku.....Zatim hezky den

Oprava chvili potrva, pokud skonči automaticky restartuje počitač a buď to naběhne pokud ne ještě jednou opakuj tuhle proceduru
Na třeti pokus, zkus bod obnovy a vyber si den nebo něco nejbližšiho před instalaci CATALYST 11.3

Může tam byt vice chyb a z tohoto dump logu se to da vyčist, zatim bych se pokusila něco sehnat pro vás nějaky programek co maže chranena nadbytečni data nebo zbytky