Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Skype.msi
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Skype.msi
Ahojte
mam problem s odinstalaciou Skype..vyhadzuje mi hlasku, ze nie je mozne najst subor Skype.msi
Zaroven mi ten problem ,,.msi,, robi aj pri odinstalacii ESET-u
Zaroven mi Skype robi problem pri aktualizaciach OS Win XP.
Poradite mi?
Vopred dakujem.
mam problem s odinstalaciou Skype..vyhadzuje mi hlasku, ze nie je mozne najst subor Skype.msi
Zaroven mi ten problem ,,.msi,, robi aj pri odinstalacii ESET-u
Zaroven mi Skype robi problem pri aktualizaciach OS Win XP.
Poradite mi?
Vopred dakujem.
Re: Skype.msi
Mam Win XP..
Je tam viacero moznosti...ktore mam stiahnut? (staci mi to ocislovat..)
Dakujem
Je tam viacero moznosti...ktore mam stiahnut? (staci mi to ocislovat..)
Dakujem
Sorry za ten duplicitny prispevok..
instalujem to podla tvojej rady..este by som sa chcel spytat, ked spusatm jeden program vyhodi mi hlasku error 12029..co je to? a ako to odstranit??
Vyhadzuje mi Error 12029 vobec neviem co je to..Vyhadzuj mi to vtedy , ked otvaram progrma xOption ..
Dalej sa mi neda odinstalovat Skype 5.5 pretoze nevie najst instalacny subor...
Rovnkao sa neda odinstalovat ani ESET, taktiez hlôada nejaky subor .msi
Dalej sa mi neda odinstalovat Skype 5.5 pretoze nevie najst instalacny subor...
Rovnkao sa neda odinstalovat ani ESET, taktiez hlôada nejaky subor .msi
ako to zistim, ci su zmazane?? resp ako ich dostanem spat??
MSI se ukladaji ruzne napr uloziste C:\WINDOWS\Installer , C:\Documents and Settings\All Users\Data aplikací nebo je v instalacni slozce samotneho programu ci v TEMPU.
Nainstaloval sem si skype, odmazal mu msi v C:\Documents and Settings\All Users\Data aplikací\Skype\{4E76FF7E-AEBA-4C87-B788-CD47E5425B9D} a C:\WINDOWS\Installer, pri pokusu odinstalace hlasi ti taky cestu (viz screenshot v priloze nebo na konci meho postu) kde ho nemuze najit?
Nainstaloval sem si skype, odmazal mu msi v C:\Documents and Settings\All Users\Data aplikací\Skype\{4E76FF7E-AEBA-4C87-B788-CD47E5425B9D} a C:\WINDOWS\Installer, pri pokusu odinstalace hlasi ti taky cestu (viz screenshot v priloze nebo na konci meho postu) kde ho nemuze najit?
Skype sa stale neda odstranit. Pri pokuse o odinstalovanie stale vychadzuje chybovu hlasku- chyba instalacny subor Skype.msi
Co s tym mam robit???
Co s tym mam robit???
Skype 5.5 sa mi neda nainstalovat..myslis, ze by pomohlo keby som to instaloval v Safe mode?
ano vypisuje , ze je instalovana novsia verzia..
nezabral ani Total ..vypisuje mi ,, instalacny zdroj produktu Skype nie je dostupny,,
Verzia Skype 5.5.59.124
nezabralo ani tzo, stale mi vypisuje ze nie je mozne odstranit strasiu verziu..keby som vymazal cez ,,regedit,, skype folder?
ako si vypnut v Skype aktualizacie?
Nespominam, ze by som robil nejaky uklid..cez regedit som uz skype foldr zmazal, a akurat instalujem tvoju verziu..o chvilu dam koment..