Moc prosím o radu, jak se správně zachovat a v jak velkém rozsahu se mě dotýká můj speciální problém.
Shodou okolností se mi nedávno nabootoval starý disk se starým Win XP a o víkendu jsem objevil disku kde je uložený system Win XP soubor s názvem " oashdihasidhasuidhiasdhiashdiuasdhasd " . Po krátkém hledání jsem zjistil, že je něco špatně ( došlo mi to hned když jsem ten soubor viděl, to bych si pamatoval kdyby tam byl od začátku
A v čem je problém? Starý OS nepoužívám, ted z mého OS který používám přes TCMD koukám na starý disk a přemýšlím, jestli to neohrozilo i ostatní disky, i hlavní aktivní operační systém ( PS: na aktivním systémovém disku jsem nenalezl žádné " oashdihasidhasuidhiasdhiashdiuasdhasd " ) a jak se toho zbavit jednoduše než že to celé zformátuji.
Pokud by bylo náročnější to odstranit, než vytvořit zálohy starých dat ze starého disku o které nechci přijít tak bych to samozřejmně podstoupil, pak je tu otázka, abych přenášením dat ze starého disku na nový nevzal něco sebou ...
Všem díky za postřehy.

Přispějete na provoz fóra?