Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Trpím problémem s cookies nebo jiným. Nejde se mi přihlásit do administrace eshopu, zadám správný údaje a nic se nestane. Zkoušel jsem stáhnout Firefox a například když se chci přihlásit na gmail, napíše mi to že nemam povolené cookies, v obou prohlížečích povolené 100% jsou :/ Nefungují mi například i některá tlačítka na Facebooku. Chrom i Firefox je aktulizovaný, zkoušel jsem vyčistit cookies a cache přes CCleaner, bez rozdílu. Na tabletu s androidem a Chromem všecko šlape, na jiném notebooku (stejný OS - win7 jako já) v Chromu taky, takže problém musí být u mě.
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl." Členod 1. února 2011.
Nakonec jsem nějakou neznámou cestou došel k tomu, že to může dělat firewall, který mám sice vyplý, ale byl nějakým způsobem zaseklý, takže nešel ani zapnout, zkusil jsem pár záplat od Microsoftu, to nepomohlo, nakonec to vyřešil ComboFix - odstranil nějakou havěť, co nenašel ani superantispyware. Takže už vše funguje.
Co se tyce ComboFixu, ktery jste dnes pouzil, tak na zaklade licence a pravidel fora ptam, umite s nim pracovat (spusteni, rozlusteni logu, napsani skriptu)?
licencni podminky hovori jasne "Nikdy by nemel byt pouzit v prostredi bez dozoru zkusene osoby"
Nebezpeci CFka
Je urcen primarne pro radce - jeho svevolnym pouzitim ztracite narok na podporu
Maze stopy po haveti, takze v logu z RSIT neni nic videt
Jeho log je treba dolustit, jelikoz neumi smazat vse - to ovsem tezko zvladnete pokud k tomu nejste vyskolen
CF muze mit bug = sunda Vam system, pokud nevite kam co uklada, jak co obnovit, mate system v kytkam a ceka Vas reinstal
CF taky bohuzel prozatim nekontroluje nektere dulezite knihovny (napr. hal.dll) - ty treba mazou nektere typy haveti (napr. angela) - smaze Vam po restartu hal.dll = nenajede Vam system a jste o radek vyse = reinstal
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl." Členod 1. února 2011.
Už jsem s ním nekolikrát pracoval, použil jsem ho předevčírem v čirém zoufalství, protože jsem zde našel topic že CF pomohl při podobném problému, systém mi běží v pohodě a vše funguje tak jak má, takže se naštěstí nic nestalo, musim ale přiznat, že toho všeho sem si vědom nebyl
Nedavno byl treba CF infikovan Virutem Sality, jednou mazal celou slozku Program Files atd...
Proto jej pouzivejte pouze s nekym, kdo mu rozumi - ono jej nestaci jen spusti a hotovo...
A ze jste tu nasel topic, kde CF pomohl, ano ale radce predtim vedel, ze jej pouzit muze...Ale to vse mate popsano v pravidlech fora...