Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Router
Moderátoři: Rudy, Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Router
Zdravím,potřeboval bych poradit ohledně rozdělení lan kabelu,koupil jsem si tv a chtěl bych to takhle.hlavní kabel by byl připojen do routeru nebo switche a z nej kablik do pc a druhy do tv a zde je problem,vsude v prodejnach nabizeji routery s wifi a ja bych chtěl bez wifi,na netu je toho milion ale tolik tam toho lidi pisou ze fakt nevim co si vybrat,muzete mi poradit ci lepe hodit primo nejaky typ ktery si muzu objednat a vyresit tak muj problem,neznam vsechny parametry routeru ale chtel bych neco pres co pujde bez problemu signal.predem dekuji
Re: Router
Ahoj podívej se tady:
http://www.czc.cz/routery-a-firewally/produkty
http://www.czc.cz/routery-a-firewally/produkty
oka kouknu diky ,ale slyše ljsem ještě něco o tom že záleží od koho mám internet,je to pravda nebo mi to pujde vzdycky a na všem?
Záleží na tom, jestli máš dynamickou, nebo statickou IP adresu.
Vysvětlím:
Dynamická = při připojení kabelu k pc, ntb se internet nastaví sám
Statická = je nutné zadat všechny údaje ručně (je potřeba smlouva od provozovatele, kde máš všechny údaje napsané)
Ale problém bys s tím mít neměl.
Vysvětlím:
Dynamická = při připojení kabelu k pc, ntb se internet nastaví sám
Statická = je nutné zadat všechny údaje ručně (je potřeba smlouva od provozovatele, kde máš všechny údaje napsané)
Ale problém bys s tím mít neměl.
Asi statickou,prisel chlapek vyplnili sme smlouvu,zapojil,zadal potrebne informace a internet jede.
Tak bys někde měl mít smlouvu, kde tyhle údaje budeš mít.
Ty bude potom nutné zadat až bude router připojen.
Ty bude potom nutné zadat až bude router připojen.
ok diky,snad vse pujde jak po masle 

Nemáš zač, kdyby něco tak se napiš.