Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Zaviroval jsem viry.cz

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zamčeno
Zpráva
Autor
domju
Návštěvník
Návštěvník

Zaviroval jsem viry.cz

#1 Příspěvek od domju »

Já jsem takový vůl. Mohl by se prosím někdo podívat na článek igiho o policejním viru. Jsem chtěl ukázat jak to vypadá a nějak jsem to asi zaviroval, neb mi to hned bloklo :oops:

vyosek
VIP
VIP

Re: Zaviroval jsem viry.cz

#2 Příspěvek od vyosek »

Zdravim :)

Nic jste nam nezaviroval, jen antivir ten kod co jste tam dal oznacil jako skodlivy, zkuste se tam dostat a ten kod odmaznout - nejlepe asi vypnete stity antiviru...
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

domju
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od domju »

Pěkný den,

už dva dny bojuji s touto hydrou :-) a konečně spěji ke konci a taková bota. Nešlo by to z vaší strany zařídit? Jsem si víceméně jistý, že jsem si to s PC vysekal a nechci to podstoupit znovu. :shock:

vyosek
VIP
VIP

#4 Příspěvek od vyosek »

:arrow: Mazat prispevky tam muze jen Igi a to nevime kdy bude opet online

:arrow: Nebojte, zpatky do PC to diky te navsteve nedostanete, ted jsem tam byl - i pres SafeZone i normalne :)

:arrow: Pokud chcete pomoci s doleceni, tak napiste a mrknem na to...
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."

domju
Návštěvník
Návštěvník

#5 Příspěvek od domju »

Děkuji. PC se tváří v pohodě, dnes jsem řešil asi 16 webů, taky jakžtakž v pohodě :-) vyzkouším.

Tak teď jsem tam byl, ale nějak jsem nepřišel na to jak to smazat, popř.upravit?

vyosek
VIP
VIP

#6 Příspěvek od vyosek »

Noo toto nevim jestli tam ma kolega Igi prave povoleno, moc tam nepisu...Jeste zkuste zabadat kdyztak...

Pokud tam moznost neni, tak mu napiste na igi(zavinac)viry.cz at to pripadne odmazne :)

domju
Návštěvník
Návštěvník

#7 Příspěvek od domju »

Děkuji za ochotu :) píši Igimu

vyosek
VIP
VIP

#8 Příspěvek od vyosek »

Nemate zac, rad jsem pomohl :worship: Zase nekdy Obrázek

A na zaklade Pravidla o zamykani temat :lock:

Zamčeno