Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Problem s internetem
Moderátor: Moderátoři
Problem s internetem
Dobry den, mozna se to sem uplne nehodi ale mam dotaz, v posledni dobe mi hodne casto pada modem, zavolal jsem na UPC a oni mi ho vymenili, 2 mesice naproste pohoda nespadnul ani jednou, ale tedka se pady vratily.Je mozne aby zase byla potreba vymena modemu? Modem na chvili padne blikaj nanem 3 svetylka (power,ds,us) a po chvili zase nabehne....nemuze ho treba schazovat router ?Treba protoze je pretizenej (pouzivam novej telefon na wifi)....dekuju MOC za odpoved
- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problem s internetem
Zdravím!
To, co ho shazuje, může být pouze předmětem spekulací. Zkuste odpojit na zkoušku vše, kromě PC a vyzkoušejte, zda padat nebude. Dále zkuste připojit modem kabelem přímo do PC a opět vyzkoušejte. Také je možné, že padá linka. To poznáte tak, že kontrolka aktivity linky zhasne.
To, co ho shazuje, může být pouze předmětem spekulací. Zkuste odpojit na zkoušku vše, kromě PC a vyzkoušejte, zda padat nebude. Dále zkuste připojit modem kabelem přímo do PC a opět vyzkoušejte. Také je možné, že padá linka. To poznáte tak, že kontrolka aktivity linky zhasne.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.