Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Klávesnica a nenájdený driver

Moderátoři: Rudy, Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Zamčeno
Zpráva
Autor
Krutas5121
Návštěvník
Návštěvník

Klávesnica a nenájdený driver

#1 Příspěvek od Krutas5121 »

Mám problém s klávesnicou connect IT CI-118. Mala by fungovať po pripojení do PC no ovládač sa nenainštaloval. Klávesnica vôbec nereaguje. Windows ju vníma ako neznáme zariadenie ktoré sa nenainštalovalo správne. Po pokusoch o pripojenie do iných počítačov bola úspešnosť 50% všetky s windows 7 professional (v jednom fungovala(lenovo), v druhom nešli Fn klávesy(Acer), v treťom nefungovala(Lenovo), vo štvrtom mojom nefunguje). V mojom PC som sa taktiež pokúšal o pripojenie pri čerstvo nainštalovanom a aktualizovanom operačnom systéme. Všetky pokusy o nainštalovanie ovládača zlyhali. Troubleshooting, windows support, pripájanie do rôznych portov, reštart počítača, obnovenie systému do pôvodného stavu. Vyskúšal som všetko čo som našiel na fórach a čo mi napadlo skúsiť. Možno som niečo prehliadol alebo mi niečo blokuje inštaláciu ovládača. Vie mi niekto pomôcť?

Používam Windows 7 Professional 64bit.
Počítač: Lenovo G580
Intel Core i3-2350M
Intel Chipset driver - Version: 11.0.0.1032 Dátum: 29. 11. 2011
RAM 4GB
nVidia GeForce GT630M

Za pomoc Ďakujem!

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Klávesnica a nenájdený driver

#2 Příspěvek od Rudy »

Pokud je ta kláveska USB, zkuste přeinstalovat ovladače zákl. desky (jejich součástí je i USB ovladač) a znovu zkuste. Pokud je to běžná kláveska (bez nějakých doplňkových funkcí), měl by ji stačit systémový ovladač.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Krutas5121
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od Krutas5121 »

Nepomohlo to... skúšal som už odinštalovať aj USB root hub a všetko čo sa týka USB... všetko si to našlo a nainštalovalo znovu... no klávesnica je stále ako nerozpoznané zariadenie...

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Pak zkuste dopsat na tech. podporu výrobce, ať vám poradí, nebo reklamovat. Virový problém to určitě není.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Zamčeno