Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

ndis.sys

V tomto fóru se řeší problematika modré smrti - BSOD

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Zamčeno
Zpráva
Autor
Marin.v
Návštěvník
Návštěvník

ndis.sys

#1 Příspěvek od Marin.v »

Dobrý den,
včera jsem odinstalovával zkušební verzi programu ESET smar security. Na dokončení odinstalace byl jako vždy potřeba restart, jenže počítač už nenaběhl. Jakmile se načetlo rozhraní pro přihlášení do windows, tak mi to hodilo modrou smrt. Níže jsou minidumpy ze včerejška. Počítač nyní běží jen v nouzovém režimu bez sítě. Zkoušel jsem přeinstalovat drivery na síťovku ale bez výsledku, také jsem zkusil síťovku vypnout pomocí device manager, ale modrou smrti mi to furt hází.

http://csko.cz/?UPD=D2NVaTCL

Předem děkuji za jákekoliv rady.

MiliNess
Přítel fóra
Přítel fóra

Re: ndis.sys

#2 Příspěvek od MiliNess »

Mrknu na to
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde

MiliNess
Přítel fóra
Přítel fóra

#3 Příspěvek od MiliNess »

O jaký NTB se jedná?
Na výrobním štítku je typ WiFi adaptéru. Napiš mi ho (Atheros)

Marin.v
Návštěvník
Návštěvník

#4 Příspěvek od Marin.v »

Asi se pujdu zakopat.. Tim že jste se zeptal na ten typ, mi došlo že jsem nezkusil vypnout tu wifi anténu no a samozřejmě to bylo tim. Jinak nejednalo se o ntb ale o stolní PC. Každopádně vám děkuju za pomoc i když to byla taková prkotina..
Jinak ještě jen dotaz. Ta odinstalace esetu to mohla způsobit, nebo to je jen shoda náhod?

MiliNess
Přítel fóra
Přítel fóra

#5 Příspěvek od MiliNess »

Napiš mi o jaký typ WiFi adaptéru se jedná, ať to můžeme dořešit. Je tototiž chyba v ovladači athrx.sys.
Pokud mi napíšeš typ WiFi adaptéru, dám ti odkaz na nový, kde ta chyba není.

Marin.v
Návštěvník
Návštěvník

#6 Příspěvek od Marin.v »

Windows už se postaral o aktualizaci a vše šlape jak má, každopádně jestli je pro vás ten typ wifi přímače nějak důležitý, tak to je Atheros AR922X Wireless Network Adapter.
Ještě jednou díky za ochotu.

MiliNess
Přítel fóra
Přítel fóra

#7 Příspěvek od MiliNess »

Raději bych tam hodil ovladač přímo ze stránek Atheros. Je to verze 10.0.0.75 ze srpna 2012 a hodil jsem ho sem.
Ve Správci zařízení v Síťové adaptéry klikneš pravým myšítkem na WiFi adaptér Atheros, zvolíš Aktualizovat software ovladače a aktualizaci provedeš ze složky
vybalené ze staženého archivu win78-10.0.0.75-whql.zip.
Změna konfigurace po odinstalování Esetu způsobila, že se ta chyba v ovladači athrx.sys začala projevovat. Byla tam ale už i dříve.

Zamčeno