Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Neukazujou se mi ikony a hlavní panel nereaguje prosím radu
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
-
- Návštěvník
Neukazujou se mi ikony a hlavní panel nereaguje prosím radu
Když zapnu počítač, tak se mi neukážou ikony, a hlavní panel se furt načítá... klidně i půl hodiny... nevím co s tím... prosím o pomoc... děkuju za každou odpověd.. 

Re: Neukazujou se mi ikony a hlavní panel nereaguje prosím r
Zdravím, zkus se vrátit přes bod obnovy do doby kdy vše korektně fungovalo.
Pak dej vědět jak to dopadlo, případně budeme pokračovat.
Možná by nebylo od věci dát mi sem log.txt z Rsit abych věděl s čím mám co dočinění.
Pak dej vědět jak to dopadlo, případně budeme pokračovat.
Možná by nebylo od věci dát mi sem log.txt z Rsit abych věděl s čím mám co dočinění.