Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Vista Busines

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
James
Návštěvník
Návštěvník

Vista Busines

#1 Příspěvek od James »

Ahoj všem. V práci máme Visty Busines, najednou to začalo hlásit, že máme nelegální kopii (je to legální firemní, máme je již 4 roky), štítek s product key je sedřenej. Po zapnutí Visty nenaběhnou, pouze mohu měnit CD key, ale jak to mám udělat, když nemůžu vlízt do PC a najít tam originál CD key ? Prej to jde v PC najít programem na to určeným, ale já se dostanu pouze do možnosti změnit produc key. Co s tím?

vyosek
VIP
VIP

Re: Vista Busines

#2 Příspěvek od vyosek »

Zdravim :)

:arrow: Nase forum je urceno pro domaci uzivatele - je to napsano i v pravidlech fora

:arrow: Kontaktujte technickou podporu microsoftu, ti poradi jak na to
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

James
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od James »

Poraďte mě, ať si nemyslej, že jsem to zmrvil já.

vyosek
VIP
VIP

#4 Příspěvek od vyosek »

:arrow: Jak jsem psal, neporadime, nasem forum je tu pro domaci uzivatele a nebudede delat praci za lidi co to maji na starosti a jsou za to placeni

:arrow: Jak jsem psal, support je jista volba, ja si nevemu na triko bezp. incident, ze vam uniknout firemni data
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

Odpovědět