Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

využití procesoru

Patříte mezi Vzorné návštěvníky? Pak je tato sekce pro vás.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Zamčeno
Zpráva
Autor
corpop
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

využití procesoru

#1 Příspěvek od corpop »

Zdravím Vás,

měl bych takový dotaz.

Všiml jsem si, že se mi zpomalil notebook, a proto jsem provedl defragmentaci, chvilku v pohodě, ale teď mi využívá msmpeng.exe asi 33% a mscorvw.exe taky 33% a je spuštěn dvakrát. Celý notebook to zpomaluje a nevím co s tím.

Děkuji

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: využití procesoru

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Spusťte program Windows Defender klepnutím na tlačítko Start, klepnutím na příkaz Všechny programy a potom klepnutím na položku Windows Defender.Klepněte na nabídku Nástroje a pak na příkaz Možnosti. Ve skupinovém rámečku Možnosti správce zrušte zaškrtnutí políčka Používat program Windows Defender a klepněte na tlačítko Uložit. Pokud vás systém vyzve k zadání nebo potvrzení hesla správce, zadejte heslo nebo proveďte potvrzení.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Zamčeno