Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

BSOD Win 8

V tomto fóru se řeší problematika modré smrti - BSOD

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Zamčeno
Zpráva
Autor
Linux
Návštěvník
Návštěvník

BSOD Win 8

#1 Příspěvek od Linux »

Zdravím,

nechal som sa zlákať na upgade na Windows 8, no pravdepodobne som to nemal robiť. Natrafil som len na problémy a tých pár pozitív čo z toho plynie mi za to nestoja.

Prvý deň bolo všetko OK, no následný deň 3 x BSOD, dnes znova. Stáva sa to úplne nečakane aj úplne bez záťaže, stačí len prehliadanie internetu, či dokonca aj v kľude na ploche.

prikladám priečinok Minidump

Vopred ďakujem za ochotu.
Přílohy
Minidump.rar
(102.06 KiB) Staženo 118 x

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: BSOD Win 8

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Máte nainstalován antivir Avira? Pokud ano, máte v systému pouze jediný rezidentní antivir?
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Linux
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od Linux »

áno používam Aviru Internet Security, okrem nej nemám v PC nič iné...

pri jej inštalácií vyskočila tabuľka, že nieje s Win 8 kompatibilná a jej inštaláciu robím na vlastné riziko, avšak neprikladal som tomu nejaký význam však windows ako windows

ďakujem za ochotu ale už som to vyriešil

od vtedy čo som pridal príspevok mi to ešte niekoľko krát spadlo, tak som preinštaloval Win naspäť na pôvodný a tú zlátaninu Win 8 nech si MS nechá...

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

pri jej inštalácií vyskočila tabuľka, že nieje s Win 8 kompatibilná a jej inštaláciu robím na vlastné riziko, avšak neprikladal som tomu nejaký význam však windows ako windows
Vím ze zkušenosti, že s každým novým OS vyvstávají problémy s kompatibilitou sw. Předpokládám, že v dohledné době se najdou určitě programy, které budou Win8 ready.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

MiliNess
Přítel fóra
Přítel fóra

#5 Příspěvek od MiliNess »

Omluva za vstup. Já jen doplním, že se ty pády opravdu způsobil ovladač filtru Aviry avgntflt.sys.
Většina antivirů má s W8 problémy, doporučuje se prozatím používat AV od MS.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde

Zamčeno