Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Dotaz
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
-
- Návštěvník
Dotaz
Nevím jestli to píšu správně, ale kolegovi v práci sem opravoval počítač a už po týdnu mě hlásí že tam dostal C:\Windows\system32\services.exe(1060):\memory_00da0000 (to mu to asi vypisuje) a trojana tam má tohoto: Luhe.Sirefef.a Poraďte mě prosím co s tím, případě jak bych to mohl sundat na dálku bez toho abych musel k němu nebo mě vozil počítač. Děkuji
Re: Dotaz
Zdravim
Poku jsem dobre pochopil, tak mu opravujete jeho pracovni\firemni PC

Poku jsem dobre pochopil, tak mu opravujete jeho pracovni\firemni PC

-
- Návštěvník
Opravuji jeho osobní počítač, jen je to kolega z práce. Ikdyž přesně nevím jaký je v tom pro vás rozdíl. Každopádně to nedělám za peníze.

-
- Návštěvník
No on je právě problém v tom, že s počítačem skoro neumí,takže proto s tím přišel i za mnou. Jako poslední varianta je,že mě zase doveze celý počítač,ale do toho se mě moc nechce. No napadlo mě že teamviewer to nejspíš nepokryje, že se to bude trochu hádat s prográmkama co používáte.
Hadat by se snad nemel, kazdopadne Sirefef je pekna mrcha a neni nejlehci ji PC zbavit, jelikoz dela s PC vylozene psi kusy, hodne naboruje system apod...
-
- Návštěvník
Tak já se s ním domluvím ať mě ho doveze a pak budem postupovat normální cestou logů atd. Může být?